SURSE:  Dacian Cioloş îşi pregăteşte demisia din USR, împreună cu câţiva apropiaţi

G.D.
Politică / 16 mai 2022

Dacian Cioloş îşi pregăteşte demisia din USR, împreună cu câţiva apropiaţi

Fostul lider al USR, Dacian Cioloş urmează să îşi anunţe în perioada următoare demisia din partid, au precizat surse din interiorul formaţiunii pentru News.ro. Alături de acesta vor mai demisiona şi câţiva apropiaţi ai lui, cel mai probabil europarlamentari.

Dacian Cioloş şi-a dat demisia de la şefia partidului pe 7 februarie de la şefia partidului, iar în prezent preşedinte interimar este fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. După plecarea lui Cioloş, câteva sute de membri ai USR şi-au dat demisia din partid.

Acum, surse din USR precizează că Dacian Cioloş ar urma să îşi anunţe demisia şi din calitatea de membru al USR, fiind zvonuri că acesta îşi pregăteşte o nouă platformă politică.

USR se pregăteşte pentru alegeri interne, Congresul partidului urmând să aibă loc în vară sau în toamnă.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Un tradator, pus pe capatuiala...josnic om ...

    Ciolos si cei ca el trebuiesc se dea la fund, sa plece, ori la farancezi, ori la rusi si sa se adaposteasca. Se vede, justitia americanizata s-a pus in miscare in Romania. Toti cei care au furat si jefuit Romania vor plati. Si, si (doamne ajuta ) Ciolos si Vulpea.

    mare pierdere

    Securistii pregatesc alt partid, "alb ca zapada" ca imediat bat alegerile la usa si USR-ul e compromis. Cunoasteti reteta? PD-ul, partidul lui Macovei, al lui Ghita, al lui Ponta, USR...aceiasi securisti vor fi noii lideri dar fara bagajul compromitator al guvernarii catastrofale. Pana nu se voateaza omul si nu lista de partide, nu vom scapa de securisti. O singura data s-a votat uninominal si s-a vazut ca nici un PDL-ist nu a mai fost ales.I-au bagat in parlament prin redistribuirea locurilor ramase libere (alta jonglerie). Deci reteta este clara. Vot uninominal, sau,votat doar independenti. Nu vor putea santaja 600 de parlamentari. Pe lista, santajeaza doar seful partidului si au rezolvat problema.

    1. Exact. Doar că Cioloș e cu greu Alb. Ca Zăpada nici vorbă.

      Provine din familie de securiști. Are relații dubioase de subordonare francezilor (nu că alții n-ar avea - suntem popor de slugi - dar la el este pe față). În perioada scurtă cât a guvernat a fost prăpăd (din nou, nici aici n-ai cum să-i reproșezi prea mult când îl compari cu alte somități gen Cîțu sau Ciucă). A fost împins în față de Iohannis (o altă slugă abjectă) pe fondul unei tragedii naționale (episodul „a trebuit să moară ca să vină guvernul Meu”). Etc etc.

      Ce postare sinistra! NUMAI BAZACONII DE 2 LEI!

      Hopa! Am detectat sluga pluserista.

      Curios este ca, desi marea majoritate a oamenilor cunosc lucratura securistilor, ca aceste partide si acesti oameni au fost inventati securisti, ca sunt cu totii rude de securisti, de informatori, personaje care au facut atat de mult rau Romaniei, totusi ei au fost votrati

      Acum marea lor lupta este pentru a pune mana pe sanatate, privatizarea sanatatii, cel mai banos sector al vietii romanesti, unde vrei nu vrei, trebuie sa cotizezi. 

      Si ei si-au pregatit deja blidele, sa sara cu ele la cep.  

      Se pare insa ca Ciuca nu este de acord si spitalele CFR, unde in mare parte " sefii" sunt din gasca lor, vor fi trecute la armata si scoase din tainul lor.

       

      Propaganda desantata i-a adusla puterepropaganda platita regeste de PRIETENII Romaniei.Emisiuni continui pe toate posturile TV si radio,maifestatii continue,procese politice,santaje.Aeste toate i-au scos la suprafata.Si romanii inca nu au invatat nimic din toate astea.

      mai trebuie si altceva pentru ca la noi se minte ca porcii , cine nu respecta ce a promis in campanie sa raspunda intr-un fel imediat nu cu vrajeala ca va raspunde pe viitor la alt vot ca pina atunci se ingrasa tot ca porcul .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb