SURSE: PNL îl propune pe Sorin Cîmpeanu vicepreşedinte la Senat

G.D.
Politică / 30 ianuarie 2023

PNL îl propune pe Sorin Cîmpeanu vicepreşedinte la Senat

Liberalii au votat, astăzi, ca Sorin Cîmpeanu să fie propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului, iar Florin Roman - pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit unor surse din partid, transmite Agerpres.

Senatorul Sorin Cîmpeanu îl va înlocui pe Virgil Guran în funcţia de vicepreşedinte în Biroul permanent al Senatului.

De asemenea, tot la Senat, Roberta Anastase va deveni secretar din partea PNL în Biroul permanent, poziţie ocupată până acum de Eugen Pârvulescu.

Totodată, deputatul Florin Roman va fi vicepreşedinte din partea liberalilor în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor în locul lui Florin Alexe.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Adică ești dezastru peste învățământ initiezi o lege a învățământului, provoci un haos total, dar ești perfect poziționat să adopți legi!Incredibil!

    1. Rotatia mamutilor! Astia sunt "miile de specialisti" din partidele noastre care sunt plimbati prin toate functiile ca sa contamineze tot, apoi ne intrebam cum ajunge AUR, partidul Moscovei, sa creasca precum Fat-Frumos.

      Din cauza prostiei si hotiei astora care conduc. Mai nou, mor oamenii pe strazi sau in case (din cauza cainilor, a zapezii, a lipsei unei infrastructuri corespunzatoare, a frigului), iar primarii sunt recompensati cu majorari salariale si cu fonduri de la buget (adica din buzunarele noastre) pentru ca le-au irosit pe-ale lor (cele locale) ca sa cumpere produse si servicii la suprapret de la cumetrii de partid. Mai nou ciuma rosie vrea sa majoreze unele taxe si sa ia mai mult de la cei care muncesc, ca sa aiba ce sa dea la asistatii sociali (aia care "nu pot munci", dar isi petrec vremea prin birturi atunci cand militarii le salveaza familiile din zonele inundate) si mai ales pentru a alimenta afacerile baronilor locali. Nu exista performanta, nu exista responsabilitate, nu exista vinovati, niciodata, dar exista cresteri salariale si alocare masiva de fonduri catre "alesii" locali ai neamului. Pe scurt, risipa mare si multa bataie de joc! 

    Oamenii de valoare sint reciclati.

    Astia de la PNL sunt complet cretini. Nu renunta la plagiatorul asta de Campeanu parca nu ar mai fi si alti parlamentari care sa preia functii de conducere la Camera si la Senat. Parca in sfidarea tuturor vor sa arata ca ei tot pe plagiatori si nulitati ii pun in frunte, ca asa vor ei. Sper ca PNL sa nu depaseasca 10% la urmatoarele alegeri.

    nonvalorile in primul rand...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb