Symmetrica investeşte 7 milioane de euro în prima sa fabrică din Sud-Estul ţării

S.B.
Companii #Construcţii / 21 iunie 2023

Symmetrica investeşte 7 milioane de euro în prima sa fabrică din Sud-Estul ţării

Symmetrica anunţă lansarea unei noi unităţi de producţie în urma unei investiţii de 7 milioane de euro. Noua fabrică, amplasată în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, reprezintă cea de-a noua unitate de fabricaţie a companiei şi prima din Sud-Estul ţării.

Construită pe un teren de 50.000 mp, noua hală de producţie Symmetrica dispune de o suprafaţă de 3.500 mp, aici urmând să fie fabricate pavaje, borduri, elemente de grădină, zidărie, ş.a. Fabrica din Ovidiu va produce lunar peste 100.000 de unităţi, compania ajungând astfel la o capacitate de producţie totală de 4.000 de metri liniari / pătraţi zilnic.

"Symmetrica are o acoperire geografică importantă, iar zona de Sud-Est a ţării se afla deja în atenţia noastră, având un potenţial important de creştere atât în ceea ce priveşte proiectele publice, cât şi cele private. De asemenea, odată cu intrarea noastră în această regiune, suntem pregătiţi să ne implicăm activ în sprijinirea comunităţilor locale, aşa cum procedăm deja în toate celelalte localităţi în care suntem prezenţi", a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Potrivit afirmaţiilor sale, fabrica din judeţul Constanţa dispune de linii de producţie moderne, de înaltă tehnologie, complet automatizate. Peste 35 de angajaţi vor activa în noua unitate de producţie. Deşi procesul tehnologic este unul complex, acesta poate fi coordonat de 5-6 persoane pe schimb, automatizarea de care dispune fabrica reprezentând un avantaj important în facilitarea muncii angajaţilor.

Odată cu inagurarea noii fabrici, Symmetrica ajunge la un total de nouă unităţi de producţie în România, celelalte opt fabrici fiind amplasate în Vereşti - Suceava, Podul Iloaiei - Iaşi, Bolintin Vale - Ilfov, Prejmer - Braşov, Cociu - Bistriţa Năsăud, Mărăşeşti - Vrancea, Zimandu Nou - Arad şi Solca - Suceava.

Compania continuă astfel ritmul susţinut de investiţii în extinderea capacităţii de producţie, atât prin noi linii şi unităţi de producţie, cât şi prin încorporarea unor tehnologii de ultimă generaţie menite să aducă îmbunătăţiri în calitatea, designul şi coloristica produselor Symmetrica.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb