Ţara noastră participă la Salonul de Textile Texworld - Paris

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 25 februarie 2004

Ţara noastră participă la edi-ţia de primăvară a Salonului de Textile Texworld, deschis marţi la Paris şi organizat de societatea "Messe Frankfurt", informea-ză Ministerul Economiei şi Comerţului (MEC).

România este prezentă la edi-ţia din acest an cu un pavilion naţional, organizat de MEC, care grupează societăţile Argerşana SA Piteşti, Carpatex SA Braşov, POBAC SA Bacău, Pos-tă-văria Română SA Bucureşti, Stofe Buhuşi SA Buhuşi, Pas-matex SA Timişoara şi Zefir SA Bucureşti.

Producătorii români expun ţesături de lînă, tip lînă, tip bumbac, în amestec cu lycra, vîscoză, polyester şi articole de pasmanterie.

De asemenea, sunt prezente la această manifestare expozi-ţio-nală şi firmele Libertatea Sibiu şi Dorobanţul Ploieşti, care participă cu standuri proprii.

Participarea firmelor româ-neşti la Salonul de Ţesături Tex-world, februarie 2004, are ca obiectiv consolidarea relaţiilor comerciale şi de parteneriat existente, precum şi stabilirea de noi contacte cu societăţi de profil din alte ţări, care să le permită dezvoltarea şi modernizarea gamei de produse şi accesul pe noi pieţe.

Încă din prima zi a salonului, standurile firmelor româneşti au fost vizitate de un număr important de specialişti, care au apreciat calitatea produselor expuse, creîndu-se premisa în-cheierii unor contracte semnificative.

Standul României a fost vizitat şi de ambasadorul Romîniei în Franţa, Oliviu Gherman, ală-turi de înalţi responsabili din partea organizatorilor Salonu-lui Texworld.

Apreciată drept una dintre cele mai importante manifestări de acest gen din lume, a XIV-a ediţie a Salonului reuneşte, în perioada 24 - 27 februarie 2004, un număr de peste 620 firme producătoare din peste 40 de ţări. Sunt prezente principalele ţări producătoare de ţesă-turi care expun colecţiile de pri-măvară-vară 2005 şi ultimile nou-tăţi toamnă - iarnă 2004/2005, printre care China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Japonia, Malaezia, Pakistan, Turcia, Taiwan, Cehia, Bul-garia, Polonia şi Franţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb