TÂRG DE TURISM LITORALULROMÂNESC.RO: Reduceri de până la 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021

G.U.
Miscellanea / 18 februarie 2021

Reduceri de până la 59% la vacanţele pe litoralul românesc pentru vara 2021

Vacanţele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la 59% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră, eveniment la care participă peste 170 de hoteluri din toate staţiunile autohtone. Preţurile pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopţi de cazare pentru două persoane, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

În intervalul 18-21 februarie, românii care vor să-şi rezerve o vacanţă pentru sezonul estival 2021 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 59%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 2 stele din sudul litoralului. Tot la 2 stele, dar în staţiunea Mamaia, 5 nopţi de cazare costă 560 de lei. Pentru o vacanţă la 3 stele în Mamaia, turiştii trebuie să achite 600 de lei, iar dacă aleg o unitate de cazare de 3 stele din staţiunile din sudul litoralului - 433 de lei. Un pachet all inclusive de 5 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele în sudul litoralului poate fi achiziţionat pe durata Târgului de Turism online cu 1.435 de lei, în vreme ce în Mamaia preţul ajunge la puţin peste 400 de euro.

Potrivit sursei citate, pe lângă reduceri, turiştii se pot bucura şi de alte beneficii precum discounturi suplimentare în restaurantele hotelurilor, acces la serviciile spa ale unităţilor de cazare sau şezlongurile incluse în preţul pachetului. Opţional, pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care pot recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanţă.

Ionuţ Nedea, director general Litoralulromanesc.ro, a declarat: "Sezonul estival 2021 îi aşteaptă pe turişti cu foarte multe noutăţi pe litoralul nostru. În primul rând, în Mamaia şi Năvodari se vor bucura de o suprafaţă mai mare de plajă. În al doilea rând, hotelierii au investit în renovarea unităţilor de cazare chiar şi în această perioadă dificilă. În ceea ce priveşte hotelurile all inclusive, care sunt foarte populare în rândul turiştilor noştri, proprietarii vor lua cele mai bune măsuri în contextul pandemiei; de pildă, terasele restaurantelor vor fi extinse pentru a oferi un spaţiu mai aerisit, servirea mesei va fi tot în serii, măsurile de igienă vor fi respectate cu stricteţe. Avem speranţa că 2021 va fi un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut."

Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Târgului de Turism online trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 22 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Anul trecut, în toate cele patru zile ale Târgului de Turism online, au fost rezervate prin Litoralulromanesc.ro vacanţe în valoare de aproape 1 milion de euro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Am fost acum 2 ani la Neptun si am intalnit mai multe probleme.

    Lipsa locurilor de parcare, mancare proasta si extrem de scumpa, sezlonguri scumpe.  

    Multe manele si galagie, spatii abandonate si caini vagabonzi spre Olimp.

    Prefer litoralul grecesc.  

    1. Subscriu !

      Golanelile si jecmaneala tipice romanesti sunt decisive in alegerea Greciei,Bulgariei,Turciei sau chiar a Croatiei pentru vacantele de vara !

      Atata timp cat lichele si haimanale de tip corina martin de la anat vor continua sa spurce turismul romanesc nu ne facem bine ! 

    :)

    si ce o sa mai faceti ma, iubitori de bulgaria grecia si turcia cand grecia si turcia vor fi in razboi cald, militar vorbind, si in bulgaria vor domina racketii si nu va mai fi atm nehackerit si romanii vor fi furati si intepati big time pe acolo ?  

    ooooffff, inca mai e de lucrat la mentalitatea turistului roman. 

    ok.

    O sa fiti invatati cu forta sa va placa turismul romanesc!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb