Tăriceanu, discuţii cu membrii ALDE Dolj după dizolvarea filialei

I.D.
Politică / 29 septembrie 2019

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi alţi lideri ai partidului s-au întâlnit, la Craiova, cu membrii filialei Dolj, după ce organizaţia a fost dizolvată. "În cadrul discuţiei, reprezentanţii ALDE Dolj au dezaprobat atitudinea şi acţiunile fostului preşedinte al filialei, Ion Cupă. Aleşii locali şi membrii conducerii ALDE Dolj au declarat că echipa din cadrul filialei este mobilizată pentru a relansa activitatea filialei", arată reprezentanţii ALDE

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, împreună cu preşedintele interimar al ALDE Dolj, deputatul Calotă Florică Ică, secretarul general al ALDE Daniel Chiţoiu şi preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE Claudiu Catană, s-au întâlnit, sâmbătă, cu aleşii locali ai ALDE din judeţul Dolj şi cu o parte din conducerea filialei.

"În cadrul discuţiei, reprezentanţii ALDE Dolj au dezaprobat atitudinea şi acţiunile fostului preşedinte al filialei, Ion Cupă. Aleşii locali şi membrii conducerii ALDE Dolj au declarat că echipa din cadrul filialei este mobilizată pentru a relansa activitatea filialei. De asemenea, reprezentanţii ALDE Dolj sunt implicaţi în campania pentru alegerile prezidenţiale şi pentru susţinerea candidatului Alianţei Un Om, Mircea Diaconu", se arată, duminică, într-o postare de pe pagina de Facebook a ALDE.

Conform sursei citate, reprezentanţii ALDE au afirmat că îşi doresc ca filiala să se consolideze, astfel încât la alegerile de anul viitor să obţină un scor cât mai bun.

Organizaţia ALDE Dolj, dizolvată în urma unei decizii aprobate vineri, a transmis, în 16 septembrie, o scrisoare deschisă preşedintelui formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, în care-i solicita să renunţe la deciziile "nestatutare şi antidemocratice" privind excluderile şi dizolvările de organizaţii. În plus, i se solicita lui Tăriceanu să meargă la Craiova şi să vadă care sunt persoanele care-i sunt prezentate ca "soluţii" pentru conducerea organizaţiei. "Ce părinte e acela care îşi omoară propriul copil", a transmis ALDE Dolj, membrii organizaţiei arătându-se "dezamăgiţi şi revoltaţi" de modul în care se face politică în ALDE, mai degrabă ca în 1989, decât ca în 2019. ALDE Dolj solicita convocarea Congresului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb