TĂRICEANU: "Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini"

S.B.
Politică / 30 august 2020

"Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini"

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că reprezentanţii formaţiunii vor vota moţiunea de cenzură "cu două mâini". " Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică", susţine el, informează news.ro.

"Noi, cei de la ALDE, vom vota moţiunea cu 2 mâini! O vom vota cu regretul că ea nu a venit mai devreme, probabil din dorinţa de a nu îngreuna situaţia medicală din ţară. Cu sau fără criză medicală, acest guvern trebuie să plece, pentru că oricum nu se ocupă de criza medicală şi mai ales de cea economică. Pentru ei totul este doar motiv de campanie electorală şi de a-şi umple buzunarele din contracte dubioase", a scris, duminică seară, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu.

El a adăugat că nu se ştie dacă moţiunea va trece, totuşi.

"Nu ştim dacă moţiunea va trece, pentru că în aceste ultime zile PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Nu ştim câte conserve mai sunt ascunse prin partide şi pe câte dintre ele este sistemul dispus să le sacrifice, dar, indiferent de rezultatul votului, românii au dat de mult un vot de blam guvernului Iohannis-Orban", a susţinut liderul ALDE.

Potrivit sursei citate, Tăriceanu a enumerat mai multe motive: "o economie care se prăbuşeşte, peste un million de şomeri, corupţie şi afaceri necurate, lipsă de idei şi de măsuri pentru începerea şcolii, încăpăţânarea de a găsi bani pentru orice mai puţin pentru majorarea, conform legilor, a pensiilor şi alocaţiilor".

"Dacă acest guvern cade, atunci vom avea un guvern cu 3 priorităţi: deschiderea în siguranţă a şcolilor, gestionarea crizei medicale şi organizarea într-un mod democratic a alegerilor", a conchis Tăriceanu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Votează cu o mână, cu dreapta iar stânga foloseste-o la furat!

    1. Numai la furtisaguri ii este mintea. Daca ar putea, ar vota de 2 ori (metoda Norica Nicolai, aia cu ciocu mic si nesimtirea mare) ca furtul si minciuna sunt in firea lor.

    Nea tăricene , te- au compromis cei de la psd...

    1. Pe nea Moly Ceanu l-au salvat cei de la psd... nu au permis organelor de anchetă sa.l extragă din Senat pentru o eventuală condamnare. Tări, al doilea om în stat, (care /pe care ?) a compromis funcția de președinte al Senatului... și mândria motocicliștilor când și-a rupt piciorul pe șosea dreaptă și uscată.

    minte are crede ca asa se vor dubla voturile lor...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb