Taxi Pelicanul face precizări în cazul copilului aruncat din taxi

F.A.
Miscellanea / 11 octombrie 2012

Compania Pelicanul Grup Taxi transmite: "Deoarece cu toţii am fost martori la evenimentul petrecut azi pe Podul Grand, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului că în locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei fiinţe nevinovate. Datorită acestui eveniment, Societatea noastră, prin Directorul său General Ghişă Mihai Victor, a hotărât că în cazul în care copilul va fi încredinţat unui Centru de Îngrijire Minori, să se implice financiar în creşterea acestui copil. Ca urmare a acestei decizii, solicităm ca managerul acelui centru sau instituţii ce se va ocupa de creşterea copilului să ne contacteze de urgent pentru a susţine financiar creşterea copilului", se arată într-un comunicat de presă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Buna ! Sunt tatal fetitei si ii multumesc pe aceasta cale persoanei care a avut prezenta de spirit sa imi salveze copilul.Daca as fi fost in pozitia dansului, nu stiu daca as fi putut avea o reactie atat de rapida in acel moment.Inainte de a judeca atitudinea mamei,trebuie sa intelegeti un lucru.O persoana schzofrenica nu ia hotarari ca un om normal,le ia pe moment si o face fara discernamant.Pur si simplu se gandeste la ceva si isi pune in practica planul.E unul din motivele pentru care eu am aflat de existenta copilului cand aceasta avea un an si asta printr-un mesaj pe mail. O persoana cu schizofrenie paranoida pare o persoana normala ,dar care isi urmeaza un singur scop.in acest caz,el era sa distruga acest copil,pe care il considera un dusman,la fel ca si pe mine,Insa pana zilele trecute nu si-a manifestat sub nici o forma acest gand diabolic si nu a dat nici un semn ca ar face o asemenea fapta reprobabila.Faptul ca a hotarat sa faca acest copil si sa isi creasca singura fetita in urma unei relatii pasagere avuta cu mine a fost alegerea ei,asa cum multe mame din lume o fac.Ideea e ca de acum fetita va avea cu cine sta si sper sa imi pot creste cu bine singur copilul.Daca Dumnezeu i-a dat aceasta a doua sansa,e datoria mea sa o cresc pe Maia.Problema e ca legea de la noi e prea permisibila si mamei nu i se va putea interzice sa isi revada fetita.Ori se stie ca cei cu o asemenea boala,nu se lasa pana nu isi pun planul in indeplinire. Un nebun niciodata nu va recunoaste ca sufera de vreo boala psihica,desi el este evident un pericol pentru cei din jurul sau chiar daca in aparenta este un om normal.Sincere multumiri pentru actiunea initiata de conducerea firmei dvs. Din pacate sunt multe alte cazuri de copii nefericiti,abuzati si crescuti in conditii improprii,de care nu avem cunostinta decat cand cineva le descopera.Sper doar ca soferul care le-a dus sa fie tratat ca un erou si cu siguranta si-a asigurat un loc in RAI.In ceea ce ma priveste,multe persoane neavizate isi descarca mania pe mine,insa daca nu cunosti adevarul e mai bine sa te abtii in a face comentarii aiurea.Cine nu a gresit niciodata,sa arunce primul piatra...

    1. daca cel ce a raspuns mai sus este chiar adevaratul tatic al Mariei Alexandra , tot respectul pentru tine esti un om cu principii si sti sa respecti valoarea vietii unui om. Mult mult respect si iti doresc succes si fericire in viata alaturi de familie.

      Insa daca cel ce a scris acestea nu este decat un impostor : rusine , nu cunosti valoarea vietii ,o tragedie sa evitat cu ajutorul unui adevarat erou (taximetristul) , te rog abtinete pe viitor pana iti regasesti sufletul.

      P.S. : sper ca m-am adresat adevaratului tata al Alexandrei spre binele copilului. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb