TBI BANK: Extindere pe piaţa bancară din Germania

A.M.
Bănci-Asigurări / 23 iulie 2018

Lukas Tursa

Lukas Tursa

TBI Bank, instituţie bancară care operează în România şi Bulgaria, parte a grupului internaţional de credite de consum 4Finance înregistrat în Luxemburg, anunţă extinderea operaţiunilor în Europa de Vest prin lansarea depozitelor online pe piaţa din Germania, în parteneriat cu compania fintech Raisin, conform comunicatului remis redacţiei.

Ca urmare a autorizării de către Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară (BAFin), TBI Bank demarează operaţiunile pe piaţa bancară germană, cetăţenii Germaniei având posibilitatea de a accesa online depozitele la termen oferite de TBI Bank direct pe platforma online Raisin, care centralizează produse de economisire şi investiţii din toată Europa.

"Prioritatea TBI Bank este îmbunătăţirea experienţei digitale a clienţilor. Obiectivul nostru este să oferim soluţii digitale accesibile şi uşor de utilizat, care să răspundă unor nevoi confirmate din piaţă şi pe care consumatorii să le poată integra facil în vieţile lor. Parteneriatul cu Raisin accelerează procesul de transformare digitală a băncii şi ne permite să lucrăm împreună pentru a identifica şi gestiona noi oportunităţi de business pe piaţa din Germania", spune Lukas Tursa, Vicepreşedinte Senior şi Director Finanţare TBI Bank.

Raisin este o platformă de depozite online care oferă clienţilor posibilitatea de a alege produse de economisire cu dobânzi atractive şi numeroaselor bănci din Europa posibilitatea să-şi extindă şi să-şi optimizeze sursele şi costurile de finanţare. Toate depozitele disponibile în platforma Raisin sunt garantate în limita a 100.000 de euro per deponent prin mecanismele de protecţie a depozitelor din statele membre UE de provenienţă a băncilor partenere, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb