tbi bank şi brokerul Pint.ro fac parteneriat pentru a oferi românilor asigurări, inclusiv RCA, cu plata în rate fără dobândă

F.D.
Bănci-Asigurări / 10 iulie

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi

Actualul context economic şi social a crescut nevoia românilor de a avea acces la instrumente mai eficiente de finanţare, inclusiv pe zona asigurărilor, unde costul poliţelor de asigurare a tot crescut în ultimii ani. tbi bank, bancă de tip challenger din Europa de Sud-Est, care oferă soluţii de plată flexibile, a încheiat un parteneriat cu brokerul de asigurări din România, Pint.ro. Clienţii pot acum să cumpere mai uşor asigurări, inclusiv cele auto obligatorii RCA, prin soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL), în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Soluţiile de finanţare de tip BNPL sunt mai uşor de accesat şi permit o eşalonare rapidă a costului total al oricărei achiziţii, în rate egale. În acest fel, clienţii pot face mai multe achiziţii sau pot cumpăra produse cu o valoare mai mare, iar comercianţii pot satisface mai bine nevoile consumatorilor.

"Mediul economic şi social din prezent este unul complicat, iar costurile continuă să crească, inclusiv dacă vorbim despre primele de asigurare. Consumatorii au o nevoie tot mai stringentă de instrumente de finanţare eficiente, astfel că rămânem aproape de ei prin acest acord cu Pint.ro Broker de Asigurare, un jucător extrem de dinamic pe piaţa de brokeraj", spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

"Pentru noi, a fost mereu prioritar accesul uşor al clienţilor noştri la asigurările auto obligatorii RCA, în special în acest context economic şi social delicat. Am încheiat acest acord cu un partener puternic, de talia tbi bank, tocmai pentru a ne ajuta clienţii să achiziţioneze mai uşor orice tip de asigurare au nevoie", a spus Alexandru Pintilie, Fondator, Pint.ro Broker de Asigurare.

În anul 2023, societăţile de asigurare autorizate şi reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au subscris prime brute în valoare de aproximativ 18,2 miliarde lei, în creştere cu circa 10% faţă de valoarea înregistrată în anul 2022, conform datelor prezentate de ASF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb