TECHNO OFFICE: "Aproape 30% dintre companile care au nevoie de amenajare a spaţiului sunt din outsourcing"

Marius Constantin
Companii #Construcţii / 18 iunie 2015

"Aproape 30% dintre companile care au nevoie de amenajare a spaţiului sunt din outsourcing"

Potrivit Techno Office, 30% dintre companiile care solicită proiecte de amenajare a spaţiului de lucru provin din industria de outsourcing, fiind de departe pe primul loc în topul industriilor care investestesc în astfel de servicii, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Următoarele industrii care completează topul sunt FMCG, IT şi servicii profesionale.

Iuliana Carata, General Manager al Techno Office a declarat: "Indiferent de industria din care provin, din ce în ce mai multe companii au început să acorde o atenţie sporită nevoilor angajaţiilor şi apelează la soluţii profesionale de amenajare a spaţiului de lucru".

Potrivit analizei realizate de companie, aproximativ 30% dintre companiile care investesc în astfel de servicii sunt cele din industria de outsourcing, aceştia fiind urmaţi îndeaproape de companiile din sectoarele FMCG şi IT - telecomunicaţii, fiecare ocupând 25% din total. Topul este completat de companiile de servicii profesionale.

În ceea ce priveşte bugetele pentru amenajare alocate de aceştia, reprezentanta companiei estimează că sumele investite variază între 80 - 350 Euro/mp, pentru o amenajare completă, fără instalaţii.

"Bugetele nu sunt stabilite în funcţie de mărimea companiei sau în funcţie de numărul de angajaţi, ci de nevoia concretă a companiei, de modul de lucru şi dorinţa de a-l adapta noilor cerinţe în domeniu, în special celor tehnologice", a completat Iuliana Carata.

Aceasta a subliniat, de asemenea, că proiectele care beneficiază de bugete semnificative aparţin birourilor de avocatură, notariatelor, birourilor de arhitectură - practic zona de servicii profesionale care pune mare preţ pe imagine.

De asemenea, stilul pe care companiile îl aleg este strâns legat de specificul industriei în care activează, pe care încearcă să îl adapteze tendinţelor actuale în materie de design interior. Astfel, majoritatea clienţilor îşi doresc spaţii cu personalitate, care să-i reprezinte, şi acordă o atenţie deosebită atunci când aleg design-ul, forma, culoarea şi funcţionalitatea produselor.

Astfel, printre cele mai importante tendinţe la care companiile din România vor să adere se numără mobilitatea completă a individului şi facilitarea comunicării între angajaţi prin crearea unor zone informale precum spaţii de lounge, cafenele de lucru sau zone echipate cu fotolii şi canapele confortabile.

Înfiinţată în 2008, Techno Office este o companie cu capital mixt, deţinută de Iuliana Carata şi Marco Magnani. Techno Office oferă soluţii complete pentru amenajarea spaţiilor de birouri, de la consultanţă până la implementarea proiectului. Techno Office s-a dezvoltat continuu şi şi-a diversificat gama de produse completând-o cu servicii de cea mai buna calitate, devenind astfel un furnizor complet şi complex.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb