Telekom acuză Vodafone că a încălcat prevederile acordului de interconectare dintre cele două părţi

Alexandru Costea
Companii #Telecomunicaţii / 10 decembrie 2015

Reprezentanţii grupului de companii Telekom România informează, referitor la campania publicitară "Vorbeşti, NET şi telefon primeşti" derulată de Vodafone România, că, în urma investigaţiilor efectuate, a restricţionat accesul clienţilor săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părţi.

"Telekom România Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone România cu privire la încălcarea obligaţiilor Acordului de interconectare", arată reprezentanţii Telekom într-un comunicat remis azi redacţiei.

Ca urmare a anuntului facut astazi de Telekom Romania Mobile Communications S.A, venim cu urmatoarea precizare, pentru care ii puteti cita pe "":

Reprezentanţii Vodafone România au transmis, în urma precizărilor Telekom, că respectă în continuare obligaţiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidenţialitatea acordului dintre părţi şi lasă în competenţa autorităţilor abilitatea să remedieze această situaţie.

"Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare «Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon» pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România", conform reprezentanţilor Vodafone.

Aceştia mai notează că "pentru a beneficia de Net şi credit pentru un telefon gratuit de la Vodafone", ei invită utilizatorii companiei Telekom România care nu s-au înscris încă în promoţie să o facă folosind site-ul Vodafone.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb