Telekom Romania Mobile a înregistrat 4,06 milioane de clienţi la finalul primului semestru din 2023

F.D.
Companii / 4 august 2023

Telekom Romania Mobile a înregistrat 4,06 milioane de clienţi la finalul primului semestru din 2023

Telekom Romania Mobile înregistra 4,06 milioane de clienţi (abonaţi şi utilizatori de cartele prepaid) la finalul primului semestru din 2023, cu 3,1% mai mult faţă de 2022, o creştere netă de peste 122.000 de utilizator, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul celui de-al doilea trimestru, Telekom Romania Mobile avea 1,86 milioane de abonaţi (în creştere cu 3,1% faţă de anul precedent) şi 2,2 milioane de utilizatori prepaid (în creştere cu 2,1% faţă de anul precedent).

La 30 iunie 2023, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 69,3 milioane de euro, în special din cauza reducerii tarifelor apelurilor de terminare în reţea şi a serviciilor MVNO. EBITDA ajustată a fost de 4,8 milioane de euro, influenţată în continuare de creşterea costurilor cu energia şi a MVNO.

Astfel, baza de clienţi a Telekom Romania Mobile şi-a menţinut tendinţa de creştere anuală timp de şapte trimestre consecutiv, ceea ce reprezintă o evoluţie stabilă, respectiv validarea misiunii şi strategiei companiei de a avea clienţii în centrul activităţii sale. Telekom Romania Mobile îşi menţine angajamentul de a investi cu scopul de a oferi continuu servicii îmbunătăţite abonaţilor săi, deschizând calea pentru rezultate financiare mai bune.

În cel de-al doilea trimestru al anului, Telekom Romania Mobile a devenit primul operator de telefonie din România care a facilitat accesul la tehnologia 5G atât la cartelă, cât şi la abonament. Astfel, toţi utilizatorii care deţin un SIM şi un terminal compatibile 5G şi care se află în zona de acoperire a serviciului 5G, pot beneficia de avantajele oferite: latenţă redusă, conexiuni stabile, chiar şi în locurile aglomerate, precum şi un consum redus al bateriei. Oraşele care beneficiază de acoperirea 5G de la Telekom Romania Mobile sunt Bucureşti (inclusiv Otopeni), Braşov (inclusiv Poiana Braşov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa (inclusiv Mamaia), Ploieşti, Craiova, Piteşti şi Oradea.

"A fost un trimestru secund plin pentru Telekom Romania Mobile. Suntem bucuroşi că le-am oferit abonaţilor noştri acces la tehnologia 5G, devenind astfel primul operator din România care oferă această facilitate atât abonaţilor, cât şi posesorilor de cartele preplătite. Punând experienţa clientului în inima activităţii noastre, am adus îmbunătăţiri majore canalelor noastre digitale, simplificând utilizarea produselor si serviciilor noastre. În a doua parte a anului, vom accelera eforturile, prin multiple iniţiative ce vor îmbunătăţi pe mai departe serviciile pe care Telekom Romania Mobile le oferă clienţilor", a declarat Babis Mazarakis, CEO, Telekom Romania Mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb