TEODOROVICI: "O moţiune de cenzură la adresa Guvernului actual trebuie depusă urgent"

A.P.
Politică / 13 iulie 2020

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Senatorul PSD Eugen Teodorovici consideră că acum este "mai important ca oricând" să fie depusă o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Orban, adăugând că o guvernare trebuie asumată atunci când "ţara are nevoie", conform Agerpres.

"Mi-am spus întotdeauna acest punct de vedere şi am fost pe această zonă, am spus că un politician responsabil pentru această ţară nu stă deoparte, dă cu pietre în cel de la guvernare, arată cât de slab este, spune că e mai bun decât cel de la guvernare, dar nu-şi asumă guvernarea. Ştiu că, poate, în România calculul politic spune altceva, e mai bine să stai deoparte ca ceilalţi să se erodeze, să spunem, politic, şi atunci o să ai de de câştigat, nu este corect faţă de România. Astăzi, din punctul meu de vedere, este mai important ca oricând o astfel de moţiune de cenzură să fie depusă, dacă spunem că este o guvernare slabă şi antiromânească, dacă spunem că felul în care se guvernează pune în pericol siguranţa noastră ca cetăţeni, pe partea de pandemie, atunci este un motiv în plus să depui o astfel de moţiune", a declarat Eugen Teodorovici, înainte de intrarea la şedinţa CExN al PSD.

În opinia lui, îţi asumi o guvernare, atunci când "ţara are nevoie". "Când guvernezi? Când totul este perfect?", a completat Teodorovici.

Întrebat dacă actuala conducere a PSD îşi va asuma o astfel de decizie, el a spus: "Nu ştiu, o să vedem, o să clarific astăzi la CEx, de asta sunt astăzi la partid pentru a vedea şi acest punct de vedere vizavi de depunerea unei moţiuni''.

"Dacă da, când facem acest lucru, dacă nu, care sunt motivele. Repet, din punctul meu de vedere, eu simt, discut cu oamenii, toţi românii doresc o schimbare în acest sens. (...) Această guvernare trebuie să plece imediat, dacă, într-adevăr, noi, ceilalţi, din opoziţie suntem politicieni responsabili. (...) Nu are nicio legătură starea de epidemie, cine spune acest lucru că starea de alertă ar fi un motiv pentru nedepunerea unei moţiuni este o abordare falsă. Acum, românii au nevoie de o guvernare responsabilă", a mai spus Teodorovici.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. mai maretule

    cand ai facut parte din guvernul aflat la putere ce ai facut concret in afara de asculta si executa dispozitiile sefilor 

    ce ai lasat in urma ta la finantele tarii clarvazatorule? 

    iar iti este foame scrobitule? 

    de ce nu vii cu idei/propuneri concrete cu referire la domeniile economice in care vrei sa faci ceva 

    si ca veni vorba, nu uita sa-l aduci si pe maretul clarvazator din Slatina dupa ce-si verifica prin cavouri tablourile matrasite!

    sper ca stii la cine ma refer inteligentule 

    Ai salutat-o cu saru'mana pe șefa ta Dancila ca să poți sa deschizi gura?

    Dute ba si te tunde, agramatule, ne-am saturat de PSD pana in gat.

    In conditii normale, discotecarul ar avea perfecta dreptate, caci si un Guvern format din bosimani ar fi mult mai competent, mai cinstit si mai loial populatiei, decat Guvernul lui Sica Zongorașul! Dar ce te faci atunci cand in locul lui Sica ar veni un Guvern Ciolacu-Ponta, adica in realitate, un Guvern SRI-SIE, caci cele 2 Gunoaie umane mentionate sun doar niste marionete puse pe functii si capatuiala? Ideea e ca oricine ar veni la Guwernare, indiferent ca va fi votat de populatie sau de softul STS-ului, nu va fi altceva decat o alta unealta a Sistemului!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb