TEODOROVICI: Ordonanţa 114 este cel mai curajos act normativ de după Revoluţie

I.M.
Politică / 25 februarie 2019

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici

Ordonanţa 114 din 2018, prin care Guvernul le impune băncilor "taxa pe lăcomie", este cel mai curajos act normativ de după Revoluţia din 1989, fiind o măsură care susţine autorităţile locale şi sectorul construcţiilor, a afirmat, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici a fost aşteptat luni, în Camera Deputaţilor, pentru explicaţii pe tema efectelor Ordonanţei privind taxa pe lăcomie. Dezbaterile au avut loc la solicitarea deputaţilor USR, tema fiind "Explicaţii despre efectele OUG 114", conform News.ro.

Teodorovici a spus că există o deschidere pentru dialog din partea Guvernului, iar ordonanţa susţine autorităţile locale şi sectorul construcţiilor.

"Ordonanţa 114 este actul nomativ cel mai curajos şi îndrăzneţ de după Revoluţie, având în vedere complexitatea domeniilor pe care le reglementează. (...) Există o deschidere pentru dialog din partea tuturor miniştrilor. (...) Ordonanţa susţine autoritătile publice locale (...) şi sectorul construcţiilor", a afirmat ministrul Finanţelor, scrie News.ro.

Şi PNL a solicitat explicaţii pe tema acestei ordonanţe, chemând-o pe Viorica Dăncilă în Parlament deputatul liberal Raluca Turcan apreciind că actul normatitv, pe care l-a numit "Ordonanţa lăcomiei Guvernului PSD-ALDE", bagă economia României în faliment.

OUG 114, adoptată de Guvern în luna decembrie 2018, a fost criticată şi de opoziţie, şi de companii, premierul Dăncilă anunţând intenţia de a o modifica.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Sunteti bolnavi!

    E cel mai cretin act de dupa revolutie, celelalte parca au mai fost facute de humanoizi totusi

    1. Cretini sunt autorii lui!

      Să ieșim în stradă să apărăm corporațiile care fac evaziune fiscală!!! :)))))))))))

      cretinul a vorbit

      Astia sunt mai rau decat corporatiile (care, spre deosebire de astia dau de lucru si platesc oamenii obisnuiti si nu slugile de partid sau pilele sau copii, nepotii, amantele, sotiile, cumetrii etc.). Angajatorii formeaza bugetul iar astia il dirijeaza spre firmele de partid prin contracte dedicate. Unii produc iar ceilalti consuma in timp ce tu afirmi ca aia care produc trebuie sa dispara. Oare gandesti inainte de emana ceva din putul gandirii?

    Scaderea de la bursa ar trebui imputata acestui manipulator! Nu poti sa ai incredere in acesti mincinosi care arata zilnic cum nu le pasa de piata de capital din Romania! ASF-ul doarme???

    1. ASF-ul este al lor, ca si parlamentul, guvernul, autoritatile locale, jandarmii si mai nou justitia. Ne indreptam spre oligarhia Dragnea. Tarul Dragnea si sovietizarea Romaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb