"Terapia" a lansat campania de comunicare integrată pentru Alerid

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 4 mai 2006

Compania Terapia a lansat prima campanie de comunicare integrată pentru Alerid, un antihistaminic cu efect rapid, care a trecut din categoria medicamentelor eliberate pe bază de prescripţie medicală în categoria OTC-urilor (produse eliberate fără prescripţie medicală).

Campania, derulată sub headline-ul "Ai alergie?", a debutat pe 17 aprilie şi este declinată pe toate canalele de comunicare punînd accentul, prin intermediul spot-ului, a machetelor de presă şi a materialelor destinate punctelor de vînzare, pe principalul beneficiu al produsului - efect într-o oră.

Simona Mihai, marketing manager la Terapia, a declarat: "Alerid, produs de curînd intrat în categoria OTC, întregeşte portofoliul OTC al companiei, care reprezintă 30% din întreg portofoliul".

Campania ocoleşte în mod voit abordarea tradiţională al cărei mesaj este că atunci cînd ai alergie la praf, polen sau orice altceva, viaţa devine mai tristă şi mai riscantă. În schimb, ea evidenţiază cu umor soluţia eficientă care intervine în orice tip de alergie indiferent de sensibilitatea care a produs-o, fie că ea se identifică cu dieta care interzice ciocolata sau cu faptul că ai ratat emisiunea preferată.

"Înainte de a se lua decizia de promovare a Alerid, am tes-tat nevoile pacienţilor, din dorinţa de a veni în întîmpinarea lor," a declarat Camelia Drogoreanu, product manager. "Studiul de piaţă derulat a relevat şi dorinţa pacienţilor de a fi informaţi şi prin mass-media cu privire la opţiunile terapeutice în cazul alergiilor."

Spotul TV de 24" este realizat într-o manieră simplă, care pune accentul pe mesaj şi beneficii şi mai puţin pe filmări sau acţiuni spectaculoase.

Referindu-se la canalele de comunicare, Simona Mihai a spus: "Am început comunicarea folosind ca şi canal principal televiziunea, fără să neglijăm însă şi celelalte medii de comunicare."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb