Tetra Pak a introdus o gamă largă de ambalaje funcţionale, Tetra Prisma

R.S.
Companii / 26 septembrie

Tetra Pak a introdus o gamă largă de ambalaje funcţionale, Tetra Prisma

Tetra Pak a introdus o gamă largă de ambalaje funcţionale, Tetra Prisma Aseptic Edge, extinzându-şi astfel portofoliul de ambalaje adaptate pentru consumul "on-the-go". Tetra Pak răspunde astfel tendinţei tot mai accentuate de consum în mişcare, în condiţiile în care din ce în ce mai mulţi oameni caută produse care pot fi consumate oriunde, nu doar acasă, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Ideal pentru consumatorii activi

Consumatorii optează din ce în ce mai des pentru produse care pot fi consumate în mişcare - pe drumul spre serviciu, la sală sau în timpul unei plimbări. Această tendinţă este determinată de ritmul accelerat al vieţii, creşterea preocupării pentru sănătate şi necesitatea unor gustări practice, dar sănătoase, ce pot fi consumate în orice moment. Produsele destinate acestui segment trebuie să fie nu doar funcţionale, ci şi uşor de folosit şi de transportat, astfel încât să încapă lejer într-o geantă, rucsac sau suport de băuturi din maşină. De asemenea, aspectul vizual plăcut este foarte important pentru consumatorii activi, potrivit comunicatului.

Popularitatea tot mai mare a băuturilor "on-the-go" este influenţată şi de inovaţiile din industria ambalajelor. Companii precum Tetra Pak lansează soluţii care simplifică consumul în mişcare şi atrag consumatorii prin designul modern şi materialele sustenabile utilizate.

"Noul ambalaj Tetra Prisma® Aseptic Edge răspunde perfect acestor cerinţe - este uşor de folosit, comod şi practic. Datorită designului său ergonomic se potriveşte perfect în mâna consumatorului, este uşor de depozitat şi transportat", spune Joanna Hecht, Packaging Portfolio Manager Tetra Pak pentru Europa de Est.

Ambalaj mai bun, avantaje mai multe pentru producători

Noua gamă de ambalaje Tetra Prisma® Aseptic nu doar răspunde cerinţelor consumatorilor, ci oferă şi o soluţie logistică eficientă. Datorită formei alungite, ambalajul a fost optimizat pentru a ocupa mai puţin spaţiu la transport şi depozitare. În comparaţie cu ambalajul TPA 300 Square, utilizează cu 14% mai eficient spaţiul pe europaleţi, generând economii la depozitare şi transport şi contribuind la o logistică mai sustenabilă.

Producătorii de alimente şi băuturi care aleg acest ambalaj beneficiază de flexibilitate suplimentară pe maşina de ambalat Tetra Pak® A3/CompactFlex. Această soluţie inovatoare permite ajustări rapide în procesul de producţie pentru trei capacităţi diferite: 200 ml, 250 ml şi 300 ml. De asemenea, producătorii pot alege capacul ataşat DreamCap 26 Pro şi un pai de hârtie (pentru capacităţile de 200 ml şi 250 ml), oferind astfel cinci soluţii funcţionale pe aceeaşi linie de ambalare.

"Noul ambalaj Tetra Prisma® Aseptic Edge de 300 ml, alături de celelalte două formate de volum, poate fi umplut pe Tetra Pak® A3/CompactFlex. În plus, oferim opţiunea de modernizare a liniei existente", explică Joanna Hecht. Totodată, spune ea, capacitatea de a schimba rapid dimensiunile ambalajului permite producătorilor să se adapteze foarte eficient la evoluţia pieţei sau la cerinţele lanţurilor de retail şi ale distribuitorilor, şi chiar să îşi extindă portofoliul pentru a include produse destinate diferitelor categorii de consumatori. În funcţie de necesităţi, formatul de ambalare poate fi modificat în doar câteva zeci de minute, fără a necesita întreruperi ale producţiei sau modificări majore ale liniei de producţie care presupun costuri mari şi consum de timp. "Această flexibilitate reprezintă un avantaj major într-o perioadă de schimbări rapide ale cerinţelor pieţei", adaugă ea, se menţionează în comunicat.

Un pas spre o producţie sustenabilă

În prezent ambalajele nu se limitează doar la aspectul practic. Tendinţele consumatorilor şi cerinţele de reglementare aduc în prim-plan importanţa sustenabilităţii. Pentru a satisface aşteptările pieţei, producătorii de băuturi adoptă soluţii moderne. Ambalajele Tetra Pak sunt fabricate în principal din materii prime provenite din păduri gestionate responsabil. De asemenea, oferă soluţii care reduc şi mai mult impactul asupra mediului, cum ar fi elemente din bioplastic realizate din trestie de zahăr sau polimeri reciclaţi certificaţi. Totodată, implementarea acestor soluţii sustenabile contribuie la reducerea amprentei de carbon şi la construirea unei imagini de brand pozitive, aliniată cu cerinţele consumatorilor, din ce în ce mai preocupaţi de problemele de mediu.

Viitorul ambalajelor: soluţii pentru un stil de viaţă activ

Noul ambalaj Tetra Pak reprezintă un pas către un viitor în care ritmul accelerat al vieţii impune soluţii practice şi sustenabile. Cu Tetra Prisma® Aseptic Edge, consumatorii au la dispoziţie un mod practic de a consuma produsele preferate oriunde s-ar afla, în timp ce producătorii au flexibilitatea de a alege formate de ambalare care răspund cerinţelor pieţei moderne, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb