The Makers a preluat managementul Hotelului Orizont din Predeal

N.R.
Companii / 28 iunie 2022

The Makers a preluat managementul Hotelului Orizont din Predeal

Hotelul Orizont din Predeal, unul dintre cele mai cunoscute nume din staţiunile de pe Valea Prahovei, va fi administrat de firma de consultanţă în management hotelier "The Makers". Compania este deţinută de patru acţionari: Dragoş Anastasiu (Eurolines Group), Dragoş Petrescu (CityGrill), Octavian Moldovan (hotelier) şi Hildegard Brandl (UNITH2B Architects), potrivit unui comunicat de presă emis redacţiei.

Potrivit sursei citate, contractul a fost parafat la începutul lunii mai şi are o durată de trei ani cu posibilitate de prelungire, interval pentru care The Makers l-a desemnat la conducerea hotelului pe Ioan Şandor, un manager român repatriat cu o experienţă de 20 de ani în industria hotelieră la nivel mondial.

"Dincolo de anumite investiţii necesare, preocuparea noastră o reprezintă îmbunătăţirea serviciilor oferite turiştilor prin adaptarea şi ajustarea mindset-ului, dar şi a competenţelor colegilor care interacţionează cu clienţii. Intenţionăm să redeschidem Restaurantul Mioriţa şi să-l transformăm în principala ţintă dorită de turiştii de pe Valea Prahovei, să dezvoltăm corespunzător SPA-ul hotelului, atât pentru oaspeţii cazaţi, cât şi pentru cei aflaţi în împrejurimi şi să facem tot ce este necesar pentru ca Hotelul Orizont să fie principala opţiune a tuturor organizatorilor de evenimente (private sau de business) de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov. Avem o echipă profesionistă cu mare experienţa operaţională şi de management, alături de care, am toată încrederea că Hotelul Orizont într-o perioadă de 1-2 ani îşi va atinge adevăratul potenţial", a declarat Dragoş Anastasiu.

Orizont este clasificat la 4 stele şi este deţinut de FEPER SA, companie care, pe lângă administrarea a 2 hoteluri în Predeal şi Ploieşti (Hotel Central), are o linie de business de producerea de echipamente industriale, controlată în proporţie de 85,8% de Transilvania Investments Alliance (fosta SIF Transilvania), se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb