The Moscow Times: "Rusia începe să evacueze cetăţenii din Fâşia Gaza"

T.B.
Internaţional / 12 noiembrie 2023

The Moscow Times: "Rusia începe să evacueze cetăţenii din Fâşia Gaza"

Rusia a început să-şi evacueze cetăţenii care sunt prinşi în Fâşia Gaza asediată, potrivit unui comunicat publicat duminică de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, informează the moscow times.

"Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă împreună cu diplomaţii ruşi au organizat evacuarea civililor din Fâşia Gaza", se arată în declaraţia, care a fost publicată pe aplicaţia de mesagerie Telegram, transmite sursa menţionată.

"În ultima săptămână, grupul operaţional al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă al Rusiei a lucrat pentru a coordona procedura şi rutele de evacuare a cetăţenilor ruşi prinşi în zona conflictului palestino-israelian", se mai arată în declaraţie, potrivit the moscow times.

Aproape 600 de cetăţeni ruşi aşteaptă evacuarea din Fâşia Gaza, a informat presa de stat la începutul acestei luni, citând diplomaţi ruşi, informează sursa precizată.

"Specialiştii din Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă oferă sprijin medical şi psihologic persoanelor care trec punctul de control al frontierei, asigurându-le hrană şi apă", se arată în comunicatul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, publicat duminică, relatează sursa citată.

Autorităţile au remarcat că cetăţenii ruşi care fug din Fâşia Gaza în Egipt prin punctul de trecere a frontierei Rafah vor fi trimişi la Cairo, unde Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit un sediu temporar pentru a supraveghea evacuările, transmite the moscow times.

S-a confirmat că peste 60 de cetăţeni ruşi au trecut punctul de control al frontierei Rafah şi au intrat în Egipt, potrivit unui comunicat publicat duminică mai târziu, conform sursei menţionate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aia 600 de mujici sunt toti Hamas care au semnat conteacte sa lupte pe frontul Ucrainian:-)...auzi, 600 de mujici in Gaza...deci au lasat ei "raiul" din mujicia pentru nisip, pietre, aglomeratie si saracie lucie in Gaza:-)

    1. Daca se dovedeste adevar cea ca ne spui atunci lucrurile iau o intorsatura de forta .Imediat Israel va lovi si Hezbollah iar SUA va lovi in Siria si Irak .Rusia ar trebui scoasa militar din zona si toate organizatiile teroriste distruse . 

      plateste bine securitatea ?????????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb