Tiger Woods a primit Medalia Prezidenţială a Libertăţii

L.A.
Sport / 7 mai 2019

Tiger Woods medaliat de Donald Trump (Sursă foto: Twitter)

Tiger Woods medaliat de Donald Trump (Sursă foto: Twitter)

Tiger Woods, care a câştigat luna trecută pentru a cincea oară Mastersul la golf, a primit, ieri, cea mai înaltă distincţie civilă a SUA, Medalia Prezidenţială a Libertăţii. La ceremonia de la Casa Albă, preşedintele Donald Trump l-a lăudat pe Woods pentru ambiţia sa.

"Are dorinţa de a câştiga, câştiga, câştiga. Aceste calităţi arată spiritual american de a forţa limitele", a spus Trump, potrivit bbc.com.

Tiger Woods le-a mulţumit celor prezenţi la ceremonie pentru susţinerea arătată de-a lungul anilor, şi atunci când trecea printr-o perioadă dificilă în carieră. "Aţi văzut cum am fost la bine şi la rău, momentele cele mai bune şi cele mai grele, şi acum nu aş fi aici fără ajutorul vostru", a spus jucătorul după ce Trump i-a dat medalia, potrivit BBC.

Woods şi-a amintit de triumful său de la Augusta, din urmă cu 22 de ani, când a sărbătorit alături de tatăl său Earl, care a murit în 2006. "În 1997, am câştigat Mastersul şi atunci i-am îmbrăţişat pe tata şi pe mama. Tata nu mai este printre noi, dar mama este. Te iubesc, mama", a spus Tiger Woods, vizibil emoţionat, mulţumindu-le şi celor doi copii ai săi şi iubitei sale, Erica Herman.

Tiger Woods a câştigat Mastersul în aprilie, primul său astfel de succes după mai mulţi ani marcaţi de probleme de sănătate şi personale care au ameninţat să-i pună capăt carierei.

Medalia Prezidenţială a Libertăţii este acordată, începând din 1963, persoanelor "care au avut contribuţii excepţionale la siguranţa sau interesul naţional al SUA, la pacea mondială sau în domeniul cultural, sau care au avut alte contribuţii semnificative".

Tiger Woods este al patrulea jucător de golf care primeşte Medalia Prezidenţială a Libertăţii, după Jack Nicklaus, Arnold Palmer şi primul sportiv de culoare din PGA Tour, Charlie Sifford, mai relatează BBC.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb