Tim Cook a primit acţiuni "Apple" în valoare de 89,2 milioane de dolari

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Internaţional / 30 august 2017

Tim Cook a primit acţiuni "Apple" în valoare de 89,2 milioane de dolari

Apple a anunţat că va organiza evenimentul de lansare a următorului iPhone pe 12 septembrie

CEO "Apple", Tim Cook, a primit 560.000 de acţiuni "Apple" în valoare de 89,2 milioane de dolari, pentru performanţele sale recente, informează Bloomberg, citat de Business Insider.

Potrivit presei internaţionale, aceasta este cea mai mare sumă oferită în cadrul programului de compensare pe termen lung al producătorului de iPhone-uri. Aceasta este a patra oară când Tim Cook a primit plata maximă în cadrul companiei.

Cook a preluat "Apple" de la Steve Jobs în anul 2011 şi primeşte anual acţiuni care urmează să fie vândute pe parcursul unui deceniu.

Aproximativ o treime din acţiunile pe care Cook le primeşte în fiecare an sunt legate de performanţa companiei în cadrul indicelui bursier S&P 500 (indicele a 500 de companii americane mari listate la Bursa de Valori din New York sau pe bursa Nasdaq).

"Apple" a depăşit cel puţin două treimi din întreprinderile din indexul S&P 500 în ultimii trei ani.

Preţul acţiunilor "Apple" a crescut la un nivel record de 159,75 dolari la începutul acestei luni, după ce compania americană a depăşit aşteptările brokerilor de pe Wall Street în privinţa rezultatelor trimestrului al treilea.

Tim Cook intenţionează să folosească cea mai mare parte din averea sa pentru acte de caritate, conform declaraţiilor făcute în anul 2015.

"Apple" a anunţat că va organiza un eveniment pe 12 septembrie pentru lansarea următorului iPhone, conform informaţiilor publicate de The Wall Street Journal.

Compania este aşteptată să lanseze trei noi dispozitive - un nou dispozitiv emblematic (denumit probabil iPhone 8), cu un nou ecran OLED şi tehnologie 3D de scanare a feţei, împreună cu versiunile actualizate ale actualului iPhone 7 şi 7 Plus despre care se zvoneşte că vor avea un design actualizat din sticlă şi încărcare wireless, scrie The Verge.

Este de aşteptat ca iPhone 8 să coste mai mult de 1000 de dolari în funcţie de configuraţie, din cauza costurilor de creare a ecranului său, scrie The Next Web.

Potrivit zvonurilor, butonul principal cu funcţia "ID Touch" (senzor de amprentă) va dispărea odată cu apariţia noului model de iPhone, deşi există informaţii precum că senzorul va fi mutat pe spate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb