Titus Corlăţean: "Ce se întâmplă la frontiera estică poate să genereze modele de separatism privitoare la România"

A.C.
Politică / 9 mai 2014

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a atras atenţia că ceea ce se întâmplă la frontiera estică a ţării ar putea să genereze riscuri şi modele de separatism care privesc şi România, potrivit surselor din presă.

El a declarat, astăzi, la un miting electoral al PSD, că şi din acest motiv România trebuie să fie un stat puternic.

"Ceea ce se întâmplă la frontiera estică a ţării noastre, atât de dramatic, s-ar putea să genereze idei, riscuri, tentaţii de a multiplica astfel de modele, de separatism, de lucruri care pun sub semnul întrebării frontierele, şi o spun foarte serios. Din acest motiv, România trebuie să fie un stat puternic", a afirmat Titus Corlăţean.

Premierul Victor Ponta şi mai mulţi membri ai guvernului, lideri ai PSD, PC şi UNPR, au participat, astăzi, la un miting electoral desfăşurat în cinematograful Florin Piersic din Cluj, care a reunit aproximativ 2000 de persoane.

Printre participanţi s-au numărat vicepremierul Liviu Dragnea, miniştrii Titus Corlăţean, Daniel Constantin (Agricultură), Nicolae Bănicioiu (Sănătate), Mircea Duşa (Apărare), Aurelia Cristea (Dialog Social), europarlamentarii Corina Creţu şi Daciana Sârbu, Damian Drăghici, Mihai Sturzu, Vasile Dâncu şi Ioan Rus.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Totusi, ce are cinematograful respective cu ce zice articolul?? ce se intampla in estul Romaniei? nu sunteti in stare sa faceti o fraza de la cap la coada. 

    Totusi, ce are cinematograful respective cu ce zice articolul?? ce se intampla in estul Romaniei? nu sunteti in stare sa faceti o fraza de la cap la coada. 

    Daca Harcovul nostru ar fi fost la granita , cu siguranta ca altfel stateau lucrurile cu separatistii nostri . Asa , n-au nicio sansa . La drept vorbind , poate este cazul ca guvernantii sa explice separatistilor nostri ca atunci cand au fost detasati pe aceste meleaguri , ar fi trebuit sa stie ca privilegiile de atunci nu se pot transmite pe generatii , ca in evul mediu . Vor fi obligati sa accepte ca sunt de-ai locului , cu ingaduinta tuturor si ca au obligatii la pastrarea statalitatii , asa cum au avut si atunci cand au fost colonizati . Altfel ,istoria se poate repeta ca de atatea ori si perdanti vor fi aceiasi . Adica ei ( separatistii ) .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb