Toate clădirile din portofoliul Forte Partners sunt alimentate 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile

G.D.
Companii / 12 aprilie 2022

Toate clădirile din portofoliul Forte Partners sunt alimentate 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile

Alimentarea proiectelor dezvoltate de Forte Partners, în totalitate, cu energie electrică provenită din surse regenerabile se adaugă altor caracteristici sustenabile pe care clădirile din portofoliul companiei le au în comun, precum designul biofilic, sistemele inteligente de ventilaţie, sistemele inteligente de iluminat LED, parcările pentru autovehiculele electrice şi sistemele interactive de management ale clădirilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Integrăm încă din faza de concept şi implementăm pe parcursul construcţiei toate elementele de sustenabilitate şi eficienţă energetică, astfel încât folosinţa clădirilor noastre de birouri să fie prietenoasă cu mediul înconjurător şi să creeze un mediu de lucru sănătos şi sigur", declară Stephen Burke, Director de Construcţii în cadrul Forte Partners. "Energia electrică verde, provenită 100% din surse regenerabile, folosită inclusiv pe şantierul fazei a doua a proiectului UCenter, confirmă angajamentul nostru pentru dezvoltarea imobiliară sănătoasă, care pune în prim-plan bunăstarea oamenilor, atât a angajaţilor companiilor chiriaşe, cât şi a membrilor comunităţilor locale."

Potrivit sursei citate, clădirile de birouri din portofoliul Forte Partners, închiriate către companii precum Booking Holdings, Endava, Inulta, Grohe, Heberger Constructii, Dragne & Asociaţii, McKinsey & Company, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus, au obţinut, în 2021, o serie de certificări care atestă modul sustenabil şi responsabil în care au fost dezvoltate. Astfel, proiectul Millo Offices a obţinut certificarea BREEAM Outstanding cu scorul 91,6. Prima fază a proiectului office UCenter a obţinut certificările LEED Platinum cu scorul 85, care atestă siguranţa clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19. Forte Partners intenţionează să obţină certificări similare şi pentru faza a doua a proiectului UCenter.

Funcţionalitatea eficientă a clădirilor din portofoliul Forte Partners este completată de aplicaţia SpotUs, disponibilă companiilor chiriaşe. Aplicaţia, dezvoltată de Forte Partners în parteneriat cu compania clujeană Parking Spotter, permite interacţiunea complet digitalizată cu toate resursele unei clădiri de birouri - parcare, control acces, biroul de rezervări, managementul utilizatorilor clădirii, etc, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb