TOKEN şi Zeus Service încheie un parteneriat strategic şi furnizează soluţii inovatoare pe piaţa plăţilor digitale din România

A.F.
Companii / 23 octombrie

TOKEN şi Zeus Service încheie un parteneriat strategic şi furnizează soluţii inovatoare pe piaţa plăţilor digitale din România

TOKEN Payment Services (TOKEN), fintech-ul care a obţinut recent autorizaţie de la Banca Naţională a României şi a devenit instituţie de plată, anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu Zeus Service, al doilea cel mai mare importator şi distribuitor de case de marcat din România.

În cadrul acestui parteneriat, cei 250.000 de comercianţi din România, parte din portofoliul Zeus Service şi al distribuitorilor săi, vor avea acces la cele mai noi soluţii digitale de plată, configurare rapidă a dispozitivelor POS, servicii şi mentenanţă de înaltă calitate, costuri reduse şi decontări rapide, în doar 24 de ore.

"Suntem bucuroşi să semnăm primul nostru acord strategic de distribuţie cu Zeus Service, un jucător important pe piaţa caselor de marcat din România. Împreună, ne propunem să îmbunătăţim soluţiile de plată disponibile pentru comercianţii români şi să susţinem dezvoltarea tehnologiilor în regiune. Colaborarea cu Zeus Service ne oferă acces la reţeaua sa de distribuţie şi service pentru casele de marcat, respectiv 25% din piaţa locală," a declarat Burak Yildiran, CEO TOKEN România.

"Suntem încântaţi să ne unim forţele pentru a le oferi comercianţilor români o soluţie de plată digitală de ultimă generaţie, marcând astfel o inovaţie semnificativă în sectorul nostru. Prin parteneriatul cu TOKEN, un jucător-cheie, cu o expertiză inegalabilă şi cu peste 900.000 de dispozitive active în Turcia, ne completăm şi consolidăm oferta," a adăugat Florin Băjan, CEO Zeus Service.

Noul terminal all-in-one al TOKEN, o casă de marcat cu POS integrat, ideal în special pentru sectoarele HoReCa şi retail, a obţinut certificarea fiscală în România din partea Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informatică (ICI Bucureşti) şi a Ministerului Finanţelor. Dispozitivul oferă activare online simplificată şi gestionare remote, conectivitate Wi-Fi şi 4G fără întreruperi, un ecran tactil generos şi o baterie puternică ce permite realizarea a până la 550 de operaţiuni cu o singură încărcare. Astfel, comercianţii, prin reţeaua Zeus Service, vor beneficia de instalare în orice locaţie, plăţi rapide şi eficienţă în procesarea tranzacţiilor, economisind timp preţios.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb