"Tomis Development" investeşte 140 milioane de euro în construirea unui ansamblu rezidenţial

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 18 octombrie 2007

Antreprenorul general Tomis Development investeşte 140 de milioane de euro în construirea unui ansamblu rezidenţial cu 1.250 de apartamente la marginea muncipiului Constanţa, proiect care va fi finalizat în anul 2011, au declarat reprezentanţii companiei. Directorul de marketing al Tomis Plus Constanţa, Eduard Ehsichian a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că proiectul care a fost demarat în urmă cu un an prevede construirea a 1.250 de apartamente şi 47 de vile pe o suprafaţă de 129.000 de metri pătraţi la marginea muncipiului Constanţa. Acesta a mai precizat că vor fi puse la dispoziţie şi 51 de loturi pentru cei care doresc să contruiască în regim propriu.

În prezent, se lucrează la construirea a 37 de blocuri şi 47 de vile care vor fi finalizate cel mai târziu până în luna mai 2009. Ansamblul rezidenţial este situat aproape de două supermarketuri şi de aeroportul internaţional Mihail Kogălniceanu şi va beneficia de şcoală, grădiniţă, terenuri de sport, restaurante, piscină şi 1.448 de locuri de parcare subternare şi supraterane. Tomis Plus a demarat deasemenea şi un proiect împreună cu Casa Căsătoriilor prin care tinerele cupluri îşi pot achiziţiona o locuinţă şi se va oferi un discount pentru cei care o contractează până la sfârşitul acestui an.

Proiect manager Lucia Neacşu a declarat că cifra de vânzări a ajuns în prezent la zece milioane de euro, iar preţul locuinţelor ajunge la 800 euro pe metru pătrat construit fără TVA. Aceasta a precizat că cele mai solicitate sunt garsonierele cu 64 de metri pătraţi, care pot ajunge până la 63.000 de euro. Apartamentele cu două camere cu suprafeţe cuprinse între 65 şi 95 de metri pătraţi, ajung până la 120.000 de euro, în funcţie de locaţie, iar preţul pentru un apartament cu trei camere cu până la 115 metri pătraţi este de circa 150.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb