TOMIS PLUS INVESTEŞTE 20 MILIOANE EURO ÎN CONSTANŢA Au început lucrările la etapa a doua a proiectului rezidenţial Tomis Park

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 20 noiembrie 2019

Cea de-a doua fază a ansamblului imobiliar va include 252 de apartamente

Tomis Plus, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Tomis Park din Constanţa, a început lucrările la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente şi va fi predată în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, atât în dezvoltarea locuinţelor, cât şi a facilităţilor din cadrul proiectului.

Prima fază a proiectului, care include 189 de apartamente, se află, deja, în construcţie şi urmează să fie livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, urmează să fie finalizată în 2022, arată dezvoltatorul printr-un comunicat.

Conform surselor citate, în total, proiectul va include 693 de apartamente.

Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului, a declarat: "Constanţa este al treilea judeţ din România după PIB-ul generat şi o piaţă rezidenţială semnificativă, care include însă puţine proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul oraşului, gândite pentru constănţeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilităţi şi cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanţa, cel mai mare centru comercial din oraş".

Faza a doua va include şi amenajarea unui parc de 7.300 de mp, iar proiectul va include şi locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o gradiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare. Comunicatul citat mai notează: "Preţurile studiourilor încep de la 49.303 de euro + TVA 5%; de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere; de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere".

Ionuţ Nicolescu, partener SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului, a afirmat: "Am vândut deja 75% din apartamentele incluse în faza 1 a proiectului, cu un an înainte de predare. Peste 4.100 de locuinţe au fost predate în 2018 în Constanţa şi împrejurimi, fiind a doua piaţă rezidenţială regională din ţară, după Cluj - Napoca. Cu toate acestea, zona Năvodari - Mamaia depăşeşte oraşul propriu-zis în ceea ce priveşte livrările, existând astfel potenţial pentru dezvolări rezidenţiale amplasate în interiorul oraşului".

Tomis Plus a finalizat anterior aproape 1.000 de locuinţe în Constanţa şi în Bucureşti. SVN Romania este o companie de consultanţă imobiliară din România.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb