Top 10 idei de afaceri pentru tineri

A.P.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

Top 10 idei de afaceri pentru tineri

Adolescenţii vremurilor actuale au mai multe resurse faţă de generaţiile trecute pentru dobândirea de cunoştinţe şi abilităţi, putând chiar să înveţe din surse online, calificate, cum să-şi deschidă o afacere.

Ideile de business pe care tinerii le pot materializa sunt numeroase, ei având posibilitatea să aleagă ceva tradiţional, precum babysitting-ul sau meditaţiile, sau pot recurge la cele care presupun utilizarea tehnologiei. Un top al ideilor de afaceri care implică tehnologia arată astfel:

10. Web Designer

Sarcina principală a unui designer web este să proiecteze pagini web. Aspectul artistic general al unei pagini web este esenţial, precum şi alegerea culorilor, fontului, imaginilor adecvate care construiesc întregul caracter al site-ului.

Multe companii mici au nevoie de site-uri web şi este posibil ca acestea să nu aibă banii necesari pentru angajarea unui profesionist. Ele pot apela, însă, la adolescenţii care oferă astfel de servicii la un preţ redus şi care, astfel, îşi pot începe propria afacere ca designer de web, potrivit paginii justbusiness.com.

Mai mult, există companii care angajează un designer web pentru proiectele sale dezvoltate anterior, aşadar, adolescentul poate căpăta experienţă de lucru la propria firmă ca mai apoi să se angajeze la o companie mai mare.

9. Fotografie

Cu o investiţie mică în echipamente sau chiar prin achiziţia unui smartphone performant, adolescenţii pot începe o afacere ca fotograf. Există multe nişe în acest tip de afacere, astfel încât adolescenţii se pot specializa în fotografii pentru evenimente, portrete de familie, nunţi sau crearea de conţinut social media pentru întreprinderile locale.

Fotografii îşi pot licenţia munca online, prin crearea de conturi cu iStock, Getty Images, Flickr, Dreamstime sau altele.

Top 10 idei de afaceri pentru tineri

8. Blogger

Blogul este, de asemenea, o oportunitate viabilă de afaceri pentru toate vârstele. Cei interesaţi pot începe cu un blog propriu despre un subiect care îi pasionează, iar apoi pot câştiga bani prin atragerea de reclame pe acest blog, prin vânzări de produse, link-uri de afiliere sau alte metode, potrivit smallbiztrends.com.

7. Lecţii de muzică

Tinerii cu înclinaţii muzicale care nu sunt interesaţi să-şi înfiinţeze o formaţie, ar putea să predea lecţii de muzică: pian, chitară, vioară sau la un alt instrument.

6. Service pentru calculatoare

Tinerii care au cunoştinţe în domeniu pot să obţină venituri suplimentare prin repararea computerelor. Ei pot oferi suport tehnic pentru rezolvarea unor astfel de probleme, dar şi pentru configurarea computerelor ori dispozitivelor recent cumpărate de clienţi.

5. Social Media Influencer

Ca să devină influencer, un tânăr trebuie să-şi aleagă o nişă care îl interesează şi despre care poate crea în mod constant conţinut media. Acesta trebuie să aibă un anumit nivel de experienţă în domeniu ca să poată atrage un număr mare de următori şi apoi să colaboreze cu branduri pentru promovarea de produse şi servicii.

4. Magazin online

Cu un cont de social media şi un cont Paypal, aproape oricine poate să îşi deschidă un magazin online. Tinerii pot găsi modalităţi uşoare de configurare a site-urilor web şi de utilizare a reţelelor sociale pentru comercializarea de cărţi de benzi desenate, haine, jucării pentru animale de companie, mâncăruri sau orice altceva poate fi cumpărat şi vândut.

De asemenea, cei interesaţi pot opta pentru crearea unei linii proprii de îmbrăcăminte, pentru un plus de originalitate.

3. Meditaţii

O idee de afaceri uşoară pentru tineri este să ofere meditaţii elevilor, în diverse domenii. Mai mult, aceştia îi pot pregăti pe elevi pentru examenele naţionale sau bacalaureat, precum şi pentru examene de limbă străină cum sunt IELTS sau DELF.

2. Babysitter

Babysitting-ul este o modalitate simplă de a câştiga bani, deoarece nu presupune costuri de pornire. Pentru început, cei interesaţi pot distribui fluturaşi pentru promovarea serviciilor, apoi îşi pot crea un cont pe aplicaţii specializate în găsirea de locuri de muncă. Dacă tânărul are instruire certificată pentru îngrijirea copiilor, atunci va avea şanse mai mari să fie remarcat de părinţii interesaţi de astfel de servicii.

1. Vânzare de produse handmade

Tinerii artişti pot vinde o varietate de piese creative, de la lucrări de artă până la felicitări create manual. Vânzarea lucrărilor de artă, a bijuteriilor şi a altor articole meşteşugăreşti pe platforma Etsy sau direct pe pagina personală de Facebook este o modalitate prin care se pot câştiga bani.

Ideile de business mai sus prezentate au ca avantaje lucrul de acasă, programul flexibil şi investiţia financiară mică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb