Top managementul Immo Industry Group se dublează

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 13 iunie 2008

Immo Industry Group (IIG), dezvoltatorul pan-european de proiecte imobiliare industriale şi de logistică personalizate, şi-a întărit structura de top management pentru a sprijini creşterea IIG. Ronald Everaert a fost numit de către companie drept noul CEO al Immo Industry Group şi va coopera îndeaproape împreună cu actualul CEO, Filip Schelfhout, care, în viitorul său rol de Preşedinte Executiv, se va concentra pe creşterea şi planificarea strategică a companiei. Noua structură a top managementului va fi implementată începând cu 1 August 2008.

Creşterea solidă a IIG a creat nevoia unei noi structuri de top management, nemaifiind posibil pentru Schelfhout, actualul CEO al IIG, să aibă în responsabilitate atât planificarea strategică a IIG, cât şi managementul operaţiunilor companiei. În persoana lui Ronald Everaert, IIG a găsit un top manager cu o experienţă vastă în conducerea unor companii aflate într-o puternică dezvoltare. Everaert (58 ani) s-a alăturat IIG, venind de la furnizorul naţional belgian de telecomunicaţii Belgacom, unde ocupa funcţia de Vicepreşedinte Executiv şi Consilier al Preşedintelui. Printre altele, acesta a ocupat funcţiile de Preşedinte şi CEO al Telindus, reţea belgiană, şi al Mercator, companie belgiană de asigurări. A fost membru în consiliul de administraţie al multor companii belgiene renumite cu operaţiuni internaţionale, cum ar fi Recticel, Ter Beke, Gevaert Holding şi Sioen. Everaert deţine o diplomă de master în Administraţie Publică (Ghent University) şi un MBA (Vlerick School of Management). Face parte din programele de management în cadrul IFL (Stockholm), AIM (Elveţia) şi Kellogg School of Management (Northwestern University, Chicago). Este membru în consiliul de administraţie al Camerei de Comerţ Flamandă (VOKA-VEV) şi al Camerei de Comerţ Flamando-Chineză.

Comentând asupra numirii lui Everaert, Filip Schelfhout a declarat: "Am cel mai mare respect pentru referinţele lui Ronald în cadrul numeroaselor companii pe care el le-a condus în 14 ţări. Aptitudinile sale de management şi expertiza financiară pe care o deţine vor juca un rol crucial în consolidarea creşterii companiei IIG. Numirea lui îmi va permite şi mie pe de altă parte să mă concentrez asupra planificării strategice a IIG".

Ronald Everaert a declarat că nu este complet nou-venit în această industrie: "În cadrul Mercator, domeniul imobiliar a reprezentat o parte semnificativă a responsabilităţilor pe care le-am avut. Aştept cu nerăbdare colaborarea apropiată cu Filip şi viitorii colegi de la IIG pentru a asigura accelerarea creşterii remarcabile a companiei în domeniul industrial şi logistic în Europa Centrală şi de Est, Rusia şi Comunitatea Statelor Independente (CSI)".

DESPRE IIG:

Immo Industry Group (IIG) este lider pan-european în dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale inteligente, personalizate în funcţie de nevoile şi cerinţele clienţilor, fie că este vorba despre proiecte de sine stătătoare, sau de proiecte realizate în parcuri industriale. Prin aplicarea vastei sale experienţe în logistică şi procese industriale în funcţie de cerinţele specifice ale clientului, IIG dezvoltă soluţii imobiliare de optimizare a costurilor on- şi off-balance care reduc investiţia iniţială şi costurile operaţionale. IIG controlează pe deplin toate aspectele proiectelor sale prin intermediul unei echipe de ingineri extrem de experimentaţi şi prin subsidiarele sale afiliate, ce oferă consultanţă internă în ceea ce priveşte procesul industrial şi logistic (Immo Industry Logistics and Process Solutions - IILPS), managementul fazelor de construcţie prin Immo Industry Contracting (IIC) şi managementul clădirilor deja operaţionale (Immo Industry Facility and Property Management - IIFPM). IIG va dezvolta 18 parcuri industriale în Europa Centrală şi de Est şi Rusia, dintre care două parcuri industriale în România, la Satu Mare şi Bucureşti (Fundulea). Prin combinarea experienţei sale internaţionale cu know-how-ul celor 21 de birouri locale din 18 ţări, IIG implementează cele mai înalte standarde internaţionale în cel mai scurt timp posibil. În Rusia, Ucraina şi Slovacia, IIG a încheiat un joint-venture cu grupul Rostik (ImmoRosIndustry), grupul Aladdin şi respectiv grupul imobiliar J&T. Portofoliul IIG este format din proiecte de sine stătătoare sau din parcuri industriale pentru clienţi de top în logistică, retail şi din domeniul industrial.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. teren de vanzare in apropiere de fosta fabrica de zahar intre A2 si DN3 zona industriala

    telefon 0722429885 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb