Top Talents Romania 2023 - Începe ediţia a 16-a de recrutare pentru cei mai buni tineri din ţară

T.B.
Companii / 17 august 2023

Top Talents Romania 2023 - Începe ediţia a 16-a de recrutare pentru cei mai buni tineri din ţară

În 2023, creşte miza la Top Talents şi vor fi aduşi mai aproape de tine peste 200 de tineri cu potenţial. Participanţii de anul trecut deja îşi doresc să revină la conferinţă, pentru a putea interacţiona cu companiile şi să-şi cunoască potenţialul angajator, se arată într-un comunicat al Top Talents: "Experienţa Top Talents m-a adus mai aproape de cariera potrivită, am descoperit profesionişti de la care am avut multe de învăţat şi am putut afla mai uşor despre oportunităţile lor de carieră şi ceea ce mi se potriveşte!" - Alexandra, 22 de ani, participant în 2022, se arată în comunicat.

Cu ocazia celei de-a 16-a ediţii Top Talents Romania, ai şansa să-i cunoşti şi să-i recrutezi pe tinerii cu cel mai mare potenţial pentru joburile tale disponibile din toamna aceasta. Între 17 şi 18 noiembrie, la Hotel InterContinental Athenee Palace Bucharest, vor participa cei mai activi 200 de studenţi şi proaspăt absolvenţi din România, potrivit sursei citate.

Pentru a fi selectaţi, cei 1500 de tineri înscrişi trebuie, fie să fi participat în prealabil la activităţi din ONG-uri, asociaţii studenţeşti, concursuri şi competiţii, fie să fi urmat cursuri atestate sau să fi avut experienţe internaţionale prin programe studenţeşti, asemenea Erasmus sau Work and Travel, informează Top Talents.

Beneficiile care te aşteaptă la Top Talents Romania, dacă te afli în căutarea de noi talente pentru compania ta, se mai arată în comunicatul transmis:

Creşterea vizibilităţii brandului printr-o campanie de promovare dedicată

(peste 1 200 300 reach)

Acces la o reteţea largă de studenţi şi proaspăt absolvenţi la nivel naţional - 1500 de tineri înscrişi la eveniment şi 200 de participanţi selectaţi pentru eveniment

Talent scouterii noştri sunt în contact cu peste 20 000 de candidaţi din Business şi Tech, de la cele mai mari centre universitare, printre care: ASE Bucureşti, Politehnica Bucureşti, Universitatea Bucureşti şi SNSPA

Acces la eveniment drept angajator, indiferent în ce oraş din ţară se află compania ta

Şansa de a te alătura companiilor de top care fac din participarea la Top Talents Romania o tradiţie

Misiunea proiectului Top Talents Romania este de a-i susţine pe tineri să investească timp şi energie în pasiunile lor, astfel încât să dea startul unei cariere cu o serie de soft şi hard skill-uri. Atât reprezentanţii companiilor, cât şi speakerii din cadrul evenimentului le vor fi alături tinerilor prin răspunsuri şi ultimele insights din industrii, mai transmite sursa citată.

Top Talents informează că se pot crea conexiuni cu sute de studenţi şi proaspăt absolvenţi prin:

Interacţiunea din pauzele de networking la standul propriu al companiei tale

Sesiunea de Q&A

Workshopuri

Competiţia ideilor de StartUp ale tinerilor din cea de-a doua zi

Anul acesta, în premieră la Top Talents Romania, tinerii din afara Bucureştiului beneficiază de Bursa Top Talents, prin care le este susţinută prezenţa fizică la eveniment (cu transport şi cazare incluse). Astfel, angajatorii au ocazia unică să recruteze tineri talentaţi din orice colţ al ţării. După cele 15 ediţii trecute, peste 50% din participanţi s-au angajat la companiile prezente la eveniment, transmite sursa precizată.

StartUp Competition este concursul din cea de-a doua zi, unde tinerii vor rezolva brief-ul angajatorilor. Vor căuta idei inovatoare de startup-uri, vor gestiona conflictele care pot apărea în timp ce lucrează în echipă şi vor ţine o prezentare în faţa juriului, format din reprezentanţii companiilor. Ce alt mod mai bun de a vedea cât sunt de potriviţi şi de pregătiţi candidaţii pentru locurile vacante decât cel de a-i observa lucrând propriu-zis la un proiect? Astfel, Top Talents Romania devine o experienţă 360, atât pentru tinerii la început de drum, cât şi pentru angajatorii care se află în căutarea de noi talente, informează Top Talents.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb