Tour Mirinvest va investi circa 6 milioane de euro în hotelurile CNSLR Frăţia în următorii trei ani

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 1 noiembrie 2011

Firma Tour Mirinvest, care a preluat managementul unităţilor de cazare deţinute de confederaţia sindicală CNSLR Frăţia prin Sind Tour Trading, va aloca şase milioane euro în trei ani în upgradarea hotelurilor de la 1-2 stele la 3 stele, urmând să recupereze investiţia de la proprietari în nouă ani.

Sind Tour Trading a semnat în luna aprilie un contract de management cu Tour Mirinvest, reprezentată de Florin Dumitrescu şi Michele Meoni, fost director general al hotelului Continental din Bucureşti.

Firma, care administrează 7 hoteluri şi 11 vile, aparţine Sind Româ-nia, deţinută de confederaţia sindicală CNSLR Frăţia. Sind Tour Trading deţine hotelurile Muncel din Băile Felix, Dacia şi Domogled din Băile Herculane, Montana din Covasna, Someşul din Sângeorz Băi, vile şi apartamente la Vidra şi Voineasa, precum şi hotelurile Brădişor şi Vidruţa din Voineasa.

Hotelurile administrate de Sind Tour sunt clasificate la una şi două stele, însă reprezentanţii firmei au constatat o migrare a cererii către structurile de trei stele, motiv pentru care vor investi în ridicarea gradului de confort al mai multor unităţi din portofoliu. "Vom investi circa 6 milioane de euro în trei ani", a declarat ieri într-o conferinţă Michele Meoni, citat de Mediafax. Investiţia va fi realizată de către firma Mirinvest, deţinută de omul de afaceri timi-şorean Neculai Miron.

"Vom investi cele 6 milioane de euro din fonduri proprii, urmând să ne recuperăm banii de la proprietari în următorii 9 ani. Programul de investiţii pe termen lung presupune alocarea a zece milioane de euro în zece ani, restul de 4 milioane de euro urmând să fie asigurat de CNSLR Frăţia", a mai spus Meoni.

Primul hotel care va fi upgradat este Domogled din Băile Herculane, în care se vor investi 1,5 milioane de euro şi va fi deschis în primăvara anului viitor. După acesta va urma modernizarea bazelor de tratament şi a câtorva dintre hoteluri.

Sind Tour Trading a avut un profit net de 2,5 milioane de lei (aproximativ 588.000 de euro) pentru primele 9 luni ale acestui an şi o cifră de afaceri de 22,78 milioane de lei (5,6 milioane de euro).

După ce anul trecut a avut pierderi de 4 milioane de lei (950.000 de euro), compania aşteaptă în acest an un profit net de circa 300.000 de lei (aproximativ 70.000 de euro). Cifra de afaceri estimată pentru 2011 la 29 milioane de lei (6,8 milioane de euro) o depăşeşte cu foarte puţin pe cea realizată anul trecut (28,4 milioa-ne de lei). Din numărul total de aproape 25.000 de turişti cazaţi în hotelurile Sind în 2010, circa 70% au ajuns prin intermediul Casei de Pensii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb