Trafic feroviar blocat în Ploieşti, după ce o pasarelă de la Gara de Vest s-a prăbuşit peste calea ferată

A.C
Miscellanea / 21 februarie 2018

Trafic feroviar blocat în Ploieşti, după ce o pasarelă de la Gara de Vest s-a prăbuşit peste calea ferată

Actualizare 13:00 La ora 12:40 s-a reluat circulaţia cu locomotive Diesel şi pe firul II Ploieşti Vest-Ploieşti Sud şi pe liniile 3-4-5 din staţia Ploieşti Vest

Reprezentanţii CFR anunţă că echipele feroviare acţionează în continuare pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă.

La finalul acestei operaţiuni, personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică. Operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei s-au finalizat pe firul II.

(D.I).

--------

Actualizare 12:40 Circulaţia feroviară, blocată pe magistrala Bucureşti - Braşov, reluată parţial

Traficul feroviar, blocat pe magistrala Bucureşti-Braşov după prăbuşirea unei pasarele în Gara de Vest din Ploieşti, a fost redeshis, începând cu ora 12.00, pe firul II, pe distanţa Brazi-Ploieşti Vest-Buda, pentru circulaţia cu locomotive Diesel, anunţă CFR.

Potrivit CFR, locomotivele Diesel vor fi ataşate la trenurile înscrise în circulaţie de către operatorii de transport feroviar.

Reprezentanţii CFR mai afirmă că în Gara Ploieşti Vest echipele feroviare au finalizat pe firul II operaţiunile de debitare şi înlăturare a elementelor metalice desprinse din componenţa pasarelei.

În prezent se acţionează pe firul I pentru scoaterea părţilor deja tăiate din pasarelă, după care personalul de la SC Electrificare va interveni pentru reparaţii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică.

(D.I.)

--------

Actualizare 10:45 Pasagerii trenurilor blocate în Prahova au fost preluaţi de autocare

Pasagerii din cele şase trenuri oprite în judeţul Prahova după prăbuşirea unei pasarele metalice în Gara de Vest din Ploieşti vor fi preluaţi de autocare din Gara Ploieşti Sud şi duşi până în localitatea Buda, de unde îşi vor putea continua călătoria cu trenul, pe o altă rută care nu este blocată, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, citat de news.ro.

Brânzan a declarat că vor fi puse la dispoziţie două autocare pentru preluarea călătorilor pe relaţia Ploieşti Sud-Buda. Întrebată ce se va întâmpla cu pasagerii celorlalte trenuri aflate în circulaţie, reprezentantul CFR a spus că şi aceştia vor fi preluaţi de autocare de la Gara Ploieşti Sud şi duşi până în localitatea Buda.

Oana Brânzan a precizat de asemenea că specialiştii feroviari au început dezmembrarea pasarelei, iar angajaţi de la electrificare sunt în zonă, pregătiţi să intervină pentru reparaţii la linia de contact.

La faţa locului ar urma să fie aduse macarale pentru ridicarea bucăţilor rezultate din pasarela care este dezmembrată.

La acest moment, se înregistrează întârzieri de peste două ore la trenuri care ar fi urmat să ajungă sau să plece din Bucureşti spre Braşov.

(D.I)

--------

Traficul feroviar este complet blocat, în această dimineaţă, în Gara de Vest din Ploieşti, după ce o pasarelă metalică grea de patru tone şi lungă de 15 metri s-a prăbuşit peste liniile ferate.

În urma incidentului nu sunt victime, conform News.ro.

La această oră sunt blocate pe traseu mai multe trenuri de călători.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, pasarela metalică lungă de 17 metri şi înaltă de trei metri susţinea mai multe conducte care fac parte din reţeaua de termoficare a oraşului Ploieşti şi a căzut peste liniile ferate.

În momentul în care pasarela s-a prăbuşit, în zonă nu treceau nici garnituri feroviare, nici oameni.

Pasarela blochează două linii de cale ferată în zona Gării de Vest, traficul feroviar fiind complet blocat. Prin Gara de Vest Ploieşti trec toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi oraşele din Transilvania.

Pompierii se află în zonă şi asigură măsurile de prevenire a altor incidente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb