TRAIAN BĂSESCU:  "Dragnea e intangibil urmare a chermezelor cu Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior, Kovesi la vilele SRI"

Andrei Stan
Politică / 8 iulie 2017

Traian Băsescu (Sursa foto: Facebook)

Traian Băsescu (Sursa foto: Facebook)

Traian Băsescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), susţine că faptul că Liviu Dragnea este "intangibil" până şi pentru Codruţa Kovesi se explică prin "partidele bisăptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de «Zeiţa Dreptăţii»".

Fostul şef de stat a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook: "Dragnea! Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?

Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru «neprihănita» Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de «Zeiţa Dreptăţii».

Şi o spun eu, Traian Băsescu, om ale cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana".

Afirmaţiile lui Traian Băsescu vin în contextul în care Rise Project a publicat, joi, un raport atribuit Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman", care descrie o "reţea infracţională formată din persoane cu putere de decizie în judeţ", prin care liderul PSD Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. În nota atribuită DGIPI, Liviu Dragnea este prezentat ca "deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA".

DGIPI a susţinut, într-un comunicat de presă transmis joi seară, că "presupusul document secret" publicat de Rise Project nu îi aparţine şi a respins categoric "orice încercare de a implica unitatea în dispute de natură politică".

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat ieri că o parte dintre aspectele conţinute în investigaţia jurnalistică publicată de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul instituţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb