Transilvania Investments a ales un nou board pentru THR Marea Neagră

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 21 martie 2022

Sursa foto: facebook.com/thrmareaneagra

Sursa foto: facebook.com/thrmareaneagra

Mihaela Ichim, director regional în cadrul Băncii Transilvania, este noul preşedinte al companiei

Transilvania Investments, fosta SIF Transilvania, a ales astăzi un nou Consiliu de Administraţie pentru Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Negră, societate pe care o deţine în proporţie de 78,1%, după cum reiese din raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, noul board este foarte din Mihaela Ichim, Cristian Buşu, Mihăiţă-Giani Vătuiu, Valentin Şerban Marin şi Stelian Petru Gavril. Consiliul are un mandat de patru ani, până în data de 20 martie 2026. Ichim Mihaela a fost numită în funcţia de preşedinte al societăţii şi Mihăiţă- Giani Vatuiu va ocupa fotoliul de vicepreşedinte. Ichim Mihaela este director regional în cadrul Băncii Transilvania - Sucursala Constanţa, conform CV-ului postat pe site-ul companiei. Mihăiţă-Giani Vătuiu este vicepreşedintele Neptun-Olimp, preşedintele Comcm şi funcţionar administrativ la Transilvania Investments.

Fostul Consiliu al societăţii de la malul mării, ce fusese numit în august 2020 cu un mandat de doi ani, era format din preşedintele Constantin Frăţilă şi membrii Diana Vereş, Dinu-Şerban Mailat, Şerban Marin şi Dumitru Carapiti, ultimul fiind numit administrator provizoriu în noiembrie anul trecut, după ce Tony-Cristian Raduţă-Gib a renunţat la mandatul său din board-ul THR Marea Neagră. La jumătatea lunii trecute, Constantin Frăţilă a renunţat la funcţia de administrator al societăţii.

Pentru anul trecut, compania ce dispune de spaţii de cazare şi alimentaţie în Eforie Nord, Venus şi Saturn, a avut venituri din exploatare de 49,9 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de cele din 2020, şi un rezultat net de 3,4 milioane de lei, sub cel de 4,6 milioane de lei din anul anterior.

Evaluarea bursieră a operatorului de activităţi turistice de la Marea Neagră se ridică la 111,5 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Care e valoarea dividendului pentru TRANSI aferent anului 2021? Sau incepem sa il regretam pe Fercala?

    1. Aprobarea unui program de răscumpărare de către societate a propriilor acţiuni, maxim 20.000.000 acţiuni, cu distribuirea acţiunilor răscumpărate, cu titlu gratuit, membrilor

      Consiliului de Supraveghere, ai Directoratului şi personalului identificat, în cadrul unui program Stock Option Plan.Sorry. pentru tividende nu ajumg banii. poate la anul.Si la multi ani

      Bine zis ca il regretam pe mosu'. Au pus ghearele astia tinerii pe sif3 si nu mai dau nicium dividend. Sa la fie rusine!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb