TRAVELMINIT.RO: Reduceri de până la 49% la pachetele de vacanţă din România

G.U.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

Reduceri de până la 49% la pachetele de vacanţă din România

Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro anunţă reduceri de până la 49% la vacanţele în România, cu ocazia Black Friday 2020, conform unui comunicat de presă. Reducerile vor fi valabile începând de joi 12 noiembrie 2020, ora 18:00, pe https://promotii.travelminit.ro, la pachete personalizate ce includ între 2 şi 3 nopţi de cazare. Totodată, Black Friday-ul la pachetele turistice interne va continua toată săptămâna viitoare cu pachete de vacanţe reduse la diferite hoteluri şi pensiuni din România, cu mese incluse şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: SPA, activităţi în natură şi multe altele.

Startul reducerilor în turism se dă astăzi, 12 noiembrie 2020 la ora 18:00

Potrivit comunicatului, românii nerăbdători care vor să profite cât mai repede de vacanţele reduse, au posibilitatea de a se înscrie pe pagina https://promotii.travelminit.ro/?tab=subscribe, pentru a fii printre primii care afla informaţii despre pachetele reduse. Astfel, astăzi, 12 noiembrie 2020, începând cu ora 18:00 pe site-ul dedicat al platformei de rezervări hoteliere vor fi disponibile o parte din ofertele exclusive de Black Friday. Acestea pot fi rezervate până vineri, la ora 00:00. În ziua de Black Friday, pagina de rezevări online va fi completată cu mai multe oferte reduse până la 49%.

Vacanţele reduse pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă

Pagina de reduceri va fi completată cu oferte şi în cursul zilei de Vineri, 13 noiembrie, pe pagina https://promotii.travelminit.ro/ şi vor fi valabile pana la ora 00:00 în aceeaşi zi. Pe site va fi afişat preţul de listă comparativ cu preţul de discount, iar turiştii au posibilitatea de a specifica data de check-in după momentul rezervării. Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă românii pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă, informează sursa citată.

Preţuri de la 285 lei pentru o vacanţă de 2 nopţi/2 persoane cu demipensiune

Românii vor putea alege pachete de vacanţă din numeroase zone ale României. Spre exemplu, pentru o vacanţă de 2 nopţi pentru două persoane în staţiunea Praid cu servicii de wellness, turiştii beneficiază de un discount de 49% şi vor achita doar 300 lei pentru două persoane. O vacanţă similară cu servicii de SPA nordic şi demipensiune, costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% faţă de preţul original. De asemenea, un pachet de vacanţă în Suceviţa costă 285 lei, în Timişoara 396 lei, iar în Braşov şi Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb