Trei noi membri ai Comitetului de Reglementare al ANRE

Ziarul BURSA #Politică / 12 mai 2017

Comisia pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor şi Comisia economică, de industrii şi servicii a Senatului au ales, ieri, trei noi membri ai Comitetului de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), potrivit unor surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Cei trei sunt Henorel Soreaţă, director general în cadrul ANRE, propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Comitetului, Teodor Atanasiu, propus de PNL, şi Ramiro Angelescu, fost director de vânzări al grupului Electrica, pentru posturile de membri.

Numirea membrilor Comitetului de Reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcţiilor, se face de către Parlament, la propunerea comună a Comisiei pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor şi a Comisiei economice, industrii şi servicii a Senatului.

Cei trei au fost aleşi dintr-o listă de 11 candidaţi şi, potrivit unor surse din domeniu, ceilalţi candidaţi nu au fost anunţaţi că joi vor avea loc audieri în comisii.

Întrebat cum comentează această informaţie, preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ, a răspuns că, în ultimii trei ani, forul de conducere a autorităţii a funcţionat la limita cvorumului: "Este atributul Parlamentului să stabilească membrii Comitetului de Reglementare al ANRE şi din acest punct de vedere nu pot să comentez. M-ar bucura să fie completat Comitetul de Reglementare, după trei ani în care am activat la minimul necesar pentru a avea cvorum. Aşteptăm să ne sosească şi ceilalţi trei colegi. Acum suntem patru, deci practic la limita cvorumului, niciun membru al comitetului nu poate să se îmbolnăvească, nu poate să lipsească din ţară. A fost greu în ultimii trei ani. Dar ne aşteptăm să avem completat comitetul cu oameni care sper să aibă competenţa necesară pentru a reglementa".

La începutul lunii mai, Biroul Politic Naţional al PNL l-a propus pe Teodor Atanasiu pentru această funcţie la ANRE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb