Tricolorii mici, fără gol marcat la CE

O.D.
Sport / 28 iunie 2023

Tricolorii mici, fără gol marcat la CE

Echipa naţională U21 a României a terminat la egalitate marţi seara, la Bucureşti, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U21 a Croaţiei, în grupa A a Campionatului European U21. Echipa României încheie cele trei meciuri din grupă fără gol marcat.

Bogdan Racoviţan, căpitanul naţionalei U21, este dezamăgit de eliminarea echipei României după faza grupelor a Campionatul European U21.

"Din păcate este un sentiment negativ. Avem zero victorii, zero goluri. Nu am arătat bine deloc. Ne-am dezamăgit pe noi, în primul rând, şi pe toată ţara. Din păcate asta este, mergem mai departe, nu e uşor nici pentru noi.

Despre meci... astăzi am jucat mai mult, mai multa posesie, mai multe pase, poate că şi meciul era fără miză, nu-mi dau seama.... Nu stiu ce ne-a lipsit, puţin din toate, şi caracter, şi forţă, şi joc, şi tehnic...", a declarat Bogdan Racoviţan.

Louis Munteanu, atacantul Farului, împrumutat de la Fiorentina, a fost şi el categoric: "Nu cred că meritam mai mult, egalul este echitabil, e dezamăgire mare la echipă. Turneul ăsta a fost foarte slab pentru mine, credeam că o să joc mai bine, îmi doream să terminăm sezonul cu bine, dar... Am jucat prea defensiv, am făcut un meci foarte slab cu toţii în întâlnirea cu Spania, ne-a scăzut moralul, a venit şi înfrângerea cu Ucraina", a încheiat Louis Munteanu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. FOTBALUL ROMANESC nu mai exista iar MAFIOTII care conduc Federatia sunt peste MAFIOTII ITALIENI. AZI,echipele romanesti la toate nivelurile sunt atat de slabe,incat cred ca trebuie umblat la CONDUCEREA FEDERATIEI,a CLUBURILOR,a TUTARILOR care se HRANESC din COMENTARII care mai de care mai IDIOATE si MASURA care trebuie luata,este aceea ca o perioada ECHIPELE de FOTBAL ROMANESTI sa fie RETRASE din toate competitiile,sa se aduca ANTRENORI SERIOSI din STRAINATATE si sa se inceapa RECONSTRUCTIA fotbalului nostru incepand de la COPII. Oare spectatorii romani mai pot rabda aceasta BATAIE de JOC la toate nivelurile.? La meciurile NATIONALE,cei care compun ecchiăpele noastre isi bat joc de IMN,de TARA si de IUBITORII de FOTBAL in timp ce CONDUCATORII FEDERATIEI incaseaza SUTE de MII de DOLARI si EURO,pentru ce.? CA SA FACA TARA DE RAS.? Unul dintre cei mai VALORIOSI FOTBALISTI ROMANI,a fost bagat la PUSCARIE pentru ca in fruntea FEDERATIEI sa vina BURLEANU,un NEICA NIMENI,NUMIT POLITIC,la cererea MAFIOTILOR din POLITICA.Ce FOTBALISTI am avut care au facut cinste TRICOLORULUI si ROMANIEI in comparatie cu ce avem azi,adica niste SUROGATE de fotbalisti,care asa au fost instruiti de niste asazisi antrenori in fapt niste PROFITORI. CRED ca,este momentul ca cei care conduc POLITIC ROMANIA,sa INTERVINA sa dea afara toata CONDUCEREA FOTBALULUI ROMANESC numita tot POLITIC si sa SCUTEASCA ROMANIA si ROMANII de UMILINTA la care tara este supusa de acesti IMPOSTORI.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb