Trump îl ironizează pe Joe Biden numindu-l "marionetă"

A.B.
Internaţional / 21 iunie 2020

Trump îl ironizează pe Joe Biden numindu-l "marionetă"

Preşedintele american Donald Trump l-a ironizat, sâmbătă seară, pe adversarul său democrat Joe Biden, numindu-l "marionetă" a "stângii radicale", potrivit News.ro

"În America lui Joe Biden, jefuitorii şi străinii în situaţie ilegală au mai multe drepturi decât americanii care respectă legea", a lansat el în timpul mitingului de campanie de la Tulsa, în Oklahoma.

"El nu a făcut niciodată nimic, a fost vicepreşedinte", a mai afirmat Trump.

Afirmaţia a fost făcută în cadrul campaniei lui Donald Trump care aînceput în Oklahoma, în urma protestelor rasiale printr-un miting care a născut deja largi controverse, în primul rând din cauza riscului transmiterii coronavirusului.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. De cand e Tump la putere nu a mai avut nimeni loc de el.El le stie pe toate,el le face pe toate....De ce nu se lauda si cu faptul ca a vrut sa scoata 10 000 de militari pe strazi?Huliganii stradali sunt de toata scarba(nu doar in SUA) si isi merita pedeapsa cu varf si indesat,dar de ce sa folosesti armata?De ce vor toti sa foloseasca armata pentru a trage in propriul popor?Asta e rolul armatei?Eu stiu ca exista alte institutii care trebuie sa-si faca treaba in aceste cazuri.

    1. Pai, celelalte instituții nu prea își mai fac treaba, și îl cam boicotează. Nu ați observat pina acum cit de criticat este din toate părțile? Nimic din ce zice sau face nu este pe placul unei părți a opinieiei publice și a mass-media, chiar din ziua cind a cistiga alegerile și nu apucase sa facă nimic. Este taxat de toapele corectitudinii politice din toate pozițiile, și el și cei apropiați, indiferent în relație s-ar afla. În schimb mâță blândă de Obama și nevasta-sa(care nu este deloc asa cum a fost prezentata) au avut parte numai de laude pe toate planurile. Da de gândit un asemenea tratament. O gândire critica nu strica nimănui și nici intrebarea:chiar asa o fi?

      Oricum are dreptate cind zice ca americanii cumsecade sint dezavantajați in comparație cu jefuitorii și străinii ilegali. E aceeași situație ca și în Europa:asa ziși refugiati(99% dintre ei dealeri de droguri, radicali religioși, cutitari, criminali, pedofili, paraziți economici) primesc de la o mie euro în sus de persoana, casa, masa, întreținere, haine, fertilizări în vitro gratis, deși au de la 10 copii în sus, chiar activitățile de timp liber-de parca ar munci ceva-le sint stipendiate,) sint menajatiindiferent ce ar face, iar faptele lor penale sint musamalizate cu ordin de sus. Știți cum se descurca pensionarii din Vest care au muncit toată viata, sau angajații supermarketurilor, sau micii meseriași care au mai supraviețuit societății de consum?. Nu veți vedea la câmp pe acești migranți, veți vedea romani, cărora activistele tatei Merkel nu le plâng de mila, sau de grija copiilor lăsați acasă. Ar mai fi multe de zis. Sa fie sănătate.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb