Trupele americane din Germania, relocate în Polonia

G.U.
Internaţional / 25 iunie 2020

Trupele americane din Germania, relocate în Polonia

Trupe americane vor fi transferate din Germania în Polonia, a anunţat Donald Trump când l-a primit pe omologul său polonez Andrzej Duda la Casa Albă, fără a oferi alte detalii, relatează AFP, potrivit HotNewsro.

Polonezii "ne-au întrebat dacă vom trimite soldaţi suplimentari. (...) Probabil vor pleca din Germania spre Polonia", a spus preşedintele american.

"Vom reduce forţele noastre din Germania. Unii se vor întoarce, iar alţii se vor duce în alte locuri, dar Polonia va fi unul dintre acele locuri în Europa", a adăugat el.

Preşedintele SUA, care a criticat în multe rânduri Berlinul pentru că nu particilă destul la cheltuielile militare NATO, a anunţat săptămâna trecută că va reduce numărul soldaţilor americani staţionaţi în Germania, de la 52.000 la 25.000.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Se duc in Polonia.Pe ei nu-i mai ameninta rusii.Daca ii reloca la noi faceau spume rusii.Oricum, imi pare bine ca nu vin la noi fiindca ce mi-e cu dracu,ce mi-e cu lacu insa rusii sunt niste nesimtiti.

    Romania, Polonia si tarile baltice construiesc si apara zidurile cetatii numita Europa. Restul Europei cu ce contribuie la aceste eforturi de pe urma carora beneficiaza si el. Bogatia este in Vestul Europei dar protejarea ei este suportata doar de Estul UE. Asa s-a intamplat si in trecut. Noi, sarbii, ungurii si polonezi protejam Europa de invazia musulmana pe cheltuiala noatra si sacrificand oamenii si economia noastra iar ei dantuiau, petreceau si se dezvoltau la adapostul umbrelei oferite de Est..

    1. Bati campii de pomana ; tarile baltice, Polonia, Romania si tot restul Europei estice au fost calcate in picioare de cizma ruseasca si dumneata minti cu nerusinare, cu rea intentie si/sau prostie ; planul Marshall a salvat tarile vestice de la faliment, Europa vestica, alaturi de Japonia s-a pus pe munca serioasa dupa al doilea razb. mondial iar UE , construita de cancelarul Adenauer si De Gaulle a adus prosperitate Europei vestice, tari ca Portugalia si Grecia s-au putut ridica din "mlastina" subdezvoltarii !

      Numai la noi votantii pesedeilor, de la fesenistii iliescieni au stat " pres" si "capra" cizmei rusesti !

      Pashol na turbinca ! 

      Chiar nu ai inteles nimic. Zidurile sunt cele care apara o cetate in calea invadatorilor iar acum aceste ziduri sunt construite la granitele de Est ale Europei (pentru ca pe acolo vine amenintarea) de tarile enumerate mai sus (in principal Polonia si Romania). Celelalte tari europene ce fac si cu ce contribuie la apararea Europei (pentru ca amenintarea trece prin Est inainte de a ajunge in centru sau in vest)? Daca vrei sa aperi centrul orasului intaresti zidurile si o faci impreuna cu cei de la periferie, nu ii lasi pe cei din Est sa se descurce singuri pentru ca tu esti in centru iar amenintarea pare a fi departe de tine. Odata strapunse zidurile, inamicul va ajunge usor si la tine chiar daca locuiesti in centrul sau in vestul orasului. Cea mai usoara cale de a apara Europa o constituie consolidarea militara a flancului amenintat, adica a flancului estic iar pentru asta tarile bogate din centru si vest trebuie sa contribuie (si nu pentru a-i apara pe romani sau polonezi ci pentru a-si apara propriile bogatii si populatii). Apararea Germaniei, Frantei, Olandei etc se face in Est, nu la granitele lor. Oare au inteles asta germanii, francezi si ceilalti europeni?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb