TUDOREL TOADER DESPRE DESPĂGUBIRILE ACORDATE DEŢINUŢILOR  "Vom stabili suma, ca să nu fie impactul financiar prea mare. Nu stabilesc eu"

D.I.
Politică / 21 martie 2018

Tudorel Toader (Sursa foto: Facebook)

Tudorel Toader (Sursa foto: Facebook)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, astăzi, că se fac calcule pentru a stabili impactul financiar al acordării de despăgubiri ce vor fi acordate deţinuţilor care au stat în condiţii necorespunzătoare, explicând că nu poate avansa pentru că nu o stabileşte el, fiind făcute calcule de către Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), informează News.ro.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a participat, astăzi, la prezentarea raportului de activitate al ANP pentru anul 2017, la aceeaşi oră având loc şi şedinţa Secţiei pentru procurori în materie disciplinară a CSM, unde au fost audiaţi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi adjunctul acestuia, Marius Iacob, în cazul cărora Inspecţia Judiciară a început în 12 ianuarie o acţiune disciplinară.

Întrebat de jurnalişti de ce nu a mers la şedinţa CSM, Tudorel Toader a afirmat că nu putea fi în două locuri în acelaşi timp.

Referitor la despăgubirile care vor trebui acordate deţinuţilor pentru condiţii necorespunzătoare, Toader a precizat că se lcurează la evaluarea impactului financiar.

La finalul prezentării, Tudorel Toader a precizat: "Vom stabili suma, ca să nu fie impactul financiar prea mare. Nu stabilesc eu. În momentul în care va fi stabilit numărul total de zile de condiţii necorespunzătoare, atunci vedem impactul şi apreciem cât este suma de despăgubit".

Ministrul Justiţiei a anunţat, ieri, că la nivelul Ministerului se lucrează la un proiect de lege care vizează acordarea de despăgubiri financiare deţinuţilor care au stat în condiţii necorespunzătoare şi nu au beneficiul celor şase zile, ieşind din penitenciar înainte de octombrie 2017.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dam despagubiri celor care nu respecta/nu au respectat legea? ce facem cu vitregitii de urgiile naturii sau, mai grav, ale clasei conducatoare??. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb