TUDOREL TOADER: Noua ordonanţă pe OUG 7, se va da săptămâna viitoare

M.I.
Politică / 25 februarie 2019

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, astăzi, după discuţiile de la Guvern cu reprezentanţii unor asociaţii de magistraţi, că va fi abrogat articolul din OUG 7/2019 prin care judecătorii puteau fi numiţi şefi de parchete şi revine şi avizul la Secţia de procurori a CSM. Toader a precizat că noua ordonanţă va fi trimisă vineri la CSM, iar săptămâna viitoare va fi adoptată. În rest, ministrul Justiţiei a spus că au fost clarificate celelalte prevederi ale OUG 7, conform News.ro.

La discuţia de la Palatul Victoria au participat Viorica Dăncilă, Tudorel Toader, preşedinta CSM, reprezentanţii UNJR, ai Asociaţiei Magistraţilor din România, ai Asociaţiei Procurorilor din România, ai Inspecţiei Judiciare şi ai Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor.

"Toţi participanţii am apreciat dialogul deschis, pe bază de argumente, pe bază de contraargumente. (...) Cred că am găsit cele mai bune soluţii", a susţinut Tudorel Toader, într-o declaraţie la Palatul Victoria.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. "Toţi participanţii am apreciat dialogul deschis, pe bază de argumente, pe bază de contraargumente. (...) Cred că am găsit cele mai bune soluţii", a susţinut Tudorel Toader, într-o declaraţie la Palatul Victoria.

    Nu stiu cum se face ca toti nemernicii astia de la conducerea tarii mint precum respira. 

    Niste tradatori ai cauzei Justitiei au fost obligati, cu cine stie ce argumente, sa participe la aceasta mizerie si Tudorel sustine senin ca au fost rezolvate toate problemele. Ce nemernic! 

    De vazut cum conducerea infractoare a tarii va potoli razmerita din Justitie. 

    Cu aceasta ocazie vom vedea cit de hotariti sunt magistratii sa obtina independenya Justitiei,cit de hotariti sunt sa iasa de sub controlul politicului. 

    Magistratii pot obtine independenta Justitiei, daca vor.

    Nemernicii care conduc tara pot construi o Justitie sanatoasa, pe care doar conducerea tarii o poate construi, daca vor. Este clar ca pina in prezent nemernicii de la conducerea tarii n-au vrut sa construiasca o Justitie sanatoasa. Pentru a jefui tara, dupa cum au facut-o in mod barbar, le-a convenit o Justitie nevolnica si au realizat o Justitie nevolnica. 

    1. ......Nemernicii care conduc tara pot construi o Justitie sanatoasa, pe care doar conducerea tarii o poate construi, daca vor.....

      Gresit nenica! nemernicii nu pot pentru ca nu vor; ei trebuie obligati sa-si ia mana de pe justitie si per a contrario justitia sa puna mana pe ei!.

      Capisci?. 

    ÎNC-O REVOLUŢIE : A RĂSPUNDERII ȘI ASUMATULUI !!! LEGE NEAGREATĂ DE POLITIC ȘI MAGISTRAŢII DIN TOATE TIMPURILE !!!

    Sugalau pribeag jalnic de la nr 1 de ce nu înțelegi un singur lucru simplu toți judecători, procurori, magistrați dacă au respectat legea și nu au făcut dosare penale cu fapte care nu exista, interceptări, probe false nu li se întâmplă absolut nimic. De ce toată clica Iohanes, Băsescu, Kovesi, Cioloș, Barna, Orban, Macovei toată ziua cu statul de drept în gura, independenta justiției aveți frica de pușcărie pentru abuzurile și relele care le ați făcut romanilor Fugiți de răspundere De ce fugiți de aia nu scăpați Va ajunge dreptatea lui Dumnezeu din urma Diavoli impielitati trădători băutori de singe

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb