TUDOSE NEAGĂ EXISTENŢA PROBLEMELOR FINANCIARE LA MAPN: "Încă nu am cumpărat racheţele şi corvetuţe, banii sunt acolo"

A.C.
Politică / 7 septembrie 2017

"Încă nu am cumpărat racheţele şi corvetuţe, banii sunt acolo"

Actualizare 12:25 Dobrovolschi: "Iohannis a fost informat permanent cu privire la situaţia din MApN"

Preşedintele Klaus Iohannis a fost informat "în permanenţă" cu privire la situaţia din cadrul Ministerului Apărării, pe tema salariilor din instituţie, solicitând Guvernului rezolvarea situaţiei, lucru care s-a întâmplat, a afirmat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi citată de surse din presă.

Dobrovolschi, întrebată despre poziţia Administraţiei Prezidenţiale cu privire la disputa din Ministerul Apărării, a răspuns: "Preşedintele României a fost informat în permanenţă în legătură cu situaţia din MApN, a avut un dialog, aşa cum v-am informat, cu premierul, a cerut soluţionarea problemei din MApN, lucru care s-a întîmplat. (...) Premierul a primit demisia din partea mininistrului, iar preşedintele a fost de acord cu propunerea premierului".

(A.C.)

----

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, la Antena 3, că nu există probleme financiare la Ministerul Apărării, existând suficienţi bani pentru plata drepturilor salariale, şi a adăugat că ministerul nu a cumpărat încă "racheţele" şi "corvetuţe" astfel încât să fie în incapacitate de plată, potrivit unei surse din presă.

Premierul a menţionat: "Ar fi ultima zonă (din care să se taie bani - n.r.). Încă nu am luat nu ştiu ce rachete şi racheţele şi corvetuţe, deci banii sunt acolo. Să spui la MApN că nu mai ai bani de lefuri sau să creezi această confuzie e foarte grav".

Potrivit sursei citate, el a explicat că demisia ministrului Apărării era necesară pentru că a generat discuţii ample şi controverse, însă a negat că el ar fi fost "executat" în urma unor conflicte interne din PSD.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Avem un executiv iar presedintele turist nu face altceva decat sa tot angajeze banii bugetului pe inarmare. Daca nu stie sa faca altceva pentru romani sa plece si sa ne lase.

    Ce ar fi daca am ignora Rusia asa cum ne ignora ea pe noi? Am avea bani sa reabilitam scolile si la noi si in R.Moldova, am avea bani sa platim profesorii acelor scoli si a altor noi construite si utilate si am ridica nivelul de educatie si cultura al noii generatii FACEBOOK, am avea bani sa construim spitale noi fara "coci" si alte "nozocomiale", am avea bani sa platim neurochirurgi si sa le punem la dispozitie "ata chirurgicala" de 10 lei sa opereze pe creier si sa lobotomieze politicieni din Romania si US si cite si mai cite s-ar putea face daca ar fi oameni normali la conducerea tarii iar Romania nu ar mai avea ambasade ale SUA dar si reprezentante ale Rusiei, sa nu mai faca romanii "aciditate crescuta si REFLUX GASTRIC" pe fond nervos si apoi sa dea in ulcer !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb