TURCAN: "Dacă noi creăm falii în PNL, riscăm soarta PSD, să îşi dea jos propriul guvern"

J.P.
Politică / 10 iulie 2021

"Dacă noi creăm falii în PNL, riscăm soarta PSD, să îşi dea jos propriul guvern"

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că dacă se vor crea falii în partid în campania internă, care, în opinia sa, seamănă cu "o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte", liberalii riscă să aibă soarta PSD, aceea de a-şi da jos propriul guvern, conform Agerpres.

"Ce avem în acest moment în PNL? Avem o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte, nu mai recunosc atmosfera din PNL, ne spunem cuvinte grele, punem sub semnul întrebării rezultatele pe care noi le-am obţinut. Cum se poate ca, atunci când obţineam rezultate, să fi fost buni, iar acum, pentru că avem o opţiune în alegerile interne, să devenim brusc răi? Vă îndemn: nu distrugeţi ceea ce am construit, pentru că ar fi realmente păcat, pentru că ne batem joc de munca noastră, ca partid, împiedicăm Guvernul să facă ceea ce trebuie să facă şi ce este obligat să facă şi, în acelaşi timp, ne slăbim şi puterea în Parlament. Gândiţi-vă că majoritatea parlamentară este una sensibilă. Dacă noi creăm falii acum, în PNL, riscăm, ferească Dumnezeu, soarta PSD, să îşi dea jos propriul Guvern şi pentru asta nu ne va ierta nimeni, niciodată", a spus Turcan, cu ocazia conferinţei de alegeri din cadrul PNL Bistriţa-Năsăud.

Prim-vicepreşedintele PNL a cerut "raţiune şi cumpătare" în gestionarea alegerilor interne.

"Am răspuns acestei invitaţii pentru că suntem într-un moment de campanie internă, de alegeri interne, pe care, dacă nu le gestionăm bine, cu raţiune şi cumpătare, riscăm să creăm falii şi sciziuni. Vă îndemn ca în aceste alegeri interne să primeze efortul de echipă pe care l-am făcut de-a lungul timpului şi să ne comportăm ca într-o familie, ca într-o echipă în care toţi am tras în momente importante în aceeaşi direcţie. De aceea alegerile interne sunt mai dificile decât alegerile în care ne întâlnim cu adversarii politici, pentru că uneori riscăm să ne spunem cuvinte grele în mijlocul unei familii", a afirmat Turcan.

Raluca Turcan şi-a îndemnat colegii de partid ca, în urma congresului naţional din 25 septembrie, partidul să nu arate "sfâşiat, îngenunchiat, spre deliciul PSD", ci performant şi angajat să ducă la bun sfârşit reformele asumate prin programul de guvernare.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Psd avea oameni capabili,voi sunteti dezastru,recunosteti chiar voi

    1. PSDul inca traieste chiar daca azi este condus de niste TRADATORI ai Romanilor de rand. Dar tu,ANALFABETO,ar trebui sa stii ca voi cei care conduceti azi Romania,veti ajunge sa aveti multi dintre voi SOARTA lui CEAUSESCU iar PARTIDUL VOSTRU v-as disparea ca MAGARU in CEATA. Cu astfel de IDIOTI care conduc azi ROMANIA,Tara se duce nu inspre DEMOCRATIE si bunastare ci se indreapta cu pasi repezi in DICTATURA TRADATORILOR si HOTILOR, inspre SARACIE LUCIE, iar Romanii,vor lua cale BEJENIEI.!

    adanca rau de tot puicuta!

    nu te doare capul de atat efort telectual? 

    Sa te audă Domnul Raluco și să se creeze falii in PNL!

    1. AMIN!

      COCOSTARCA spune ca in PNL se vor ctrea FALII. Nu domnule in PNL se creeaza FELATII.Oare nu cumva si tu,coano MITA BICICLISTA esti pe schema.?

    Sunteti mai rau ca pesede

    1. Si mai prosti hoti nesimtiti si criminali

    Dna Turcan ,faliile apar când sunt forțe titanice la mijloc.Unde-s titanii?

    Dezbinare, dezbinare, haos, haos, cat mai mare; foc la Alianță dați, Partidul faramitati

    Doamna,

    Bine ar fi ca fostul PDL sa si-l ia pe Catu (si pe Johanis) si sa se duca la alt partid, la partidul lor, al securistilor, la partidul informatorului Petrov si liberalii sa ramana la doctrina lor sanatoasa si necesara in politica romaneasca. Asa ca nu falii ci ruptura, PDL-ul sa plece cu Johanis cu Catu si altii, cu mizeriile lor securistice cu tot. Ca nu au facut decat sa distruga sistemul politic romanesc ce se infiripa, au distrus partidele cu doctrina politica si linie clara, de stanga, centru, dreapta, astfel incat romanii nu mai stiu cu cine sa mearga si cine ce politica face. Au jefuit si batjocorit acest popor, l-au saracit si l-au dus la disperare.  

    Nu falie doamna, ruptura, asta trebuie sa faca Orban. Catu cu Johanis si cei a lui Petrov sa se duca la el.

     

    1. Buna sinteza a situatiei. De fapt ideal ar fi ca PNL-ul sa se curete de mizeria PDL. Daca va castiga Catu exista roscul ca PNL sa fie perceput ca vechiul PDL, partid al hotilor situati deaspura legilor. Intrucat la acelasi titlu candideaza si USR-ul electoratul de dreapta (de sorginte nesecuristica) nu ar mai avea ce vota si nu va veni la vor. Alde Turcan sunt tari imediat dupa alegeri iar inainte de alegeri se ascund.

      ...cam ca asta va arata PNL dupa alegeri. in functie de cine castiga. pai nu avea dreptate Basescu: amarata tara care are de ales intre noi, doi vechi comunisti [imbatraniti in rele]?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb