Turcan: PNL a votat împotriva bugetului

P.E.
Politică / 20 februarie 2019

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astăzi că preşedintele Klaus Iohannis va anunţa decizia în privinţa bugetului, subliniind că Partidul Naţional Liberal s-a pronunţat din start prin vot împotriva bugetului, iar "măsura bună" a suplimentării banilor pentru majorarea alocaţiilor copiilor nu poate să reprezinte argumentul prin care liberalii să-şi schimbe poziţia.

"Bugetul pe 2019 propus de Guvernul Dragnea-Vâlcov nu răspunde priorităţilor de dezvoltare a României. Este un buget improvizat care urmăreşte trei linii clare exclusiv pentru majoritatea PSD-ALDE. Acestea sunt: supravieţuirea şi anume unele instituţii vor fi obligate să supravieţuiască, avem în vedere aici autorităţile locale cărora li s-au pus în braţe cheltuieli, iar veniturile nu le-au fost suplimentate, astfel încât să le rămână bani pentru dezvoltarea localităţilor. A doua linie este dată de beneficiile electorale căutate prin acest buget şi aici avem în vedere programele pentru vitamina D, toalete ecologice în toate curţile şcolilor, rechizite pentru toţi copiii României şi a treia linie este cea vădită să creeze blocaje instituţionale şi avem în vedere sumele tăiate de la instituţiile care asigură siguranţa naţională şi care au fost ţintă predilectă a celor din guvernul PSD-ALDE", a afirmat Turcan, la Parlament, informează Agerpres.

Ea a subliniat că PNL a votat împotriva bugetului pentru a trage un semnal de alarmă că este întemeiat pe "minciuna execuţiei bugetare".

Întrebată dacă preşedintele ar trebui să atace la CCR proiectul de buget, Turcan a spus: "Preşedintele va anunţa ce decizie va lua în privinţa bugetului. Partidul Naţional Liberal s-a pronunţat din start prin vot şi am votat împotrivă. Măsura bună a suplimentării banilor pentru majorarea alocaţiilor copiilor nu poate să reprezinte argumentul prin care să ne schimbăm poziţia faţă de bugetul întregii României pentru toate domeniile vitale ale României: sănătatea, educaţia, infrastructura, administraţia publică locală sunt sacrificate prin acest buget".

Ea a adăugat că, dacă bugetul va rămâne în acest fel, România nu se va dezvolta.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Și la ce v-a folosit?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb