Turismul buzoian, promovat online

Ana Felea
Miscellanea / 19 februarie 2021

Turismul buzoian, promovat online

Având în vedere restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, organizatorii Târgului de Turism al României au decis ca cea de-a 44-a ediţie să aibă loc în perioada 18 - 21 februarie 2021, în format virtual, pe o platformă special creată.

Platforma este dedicată atât agenţiilor de turism, participărilor internaţionale şi serviciilor turistice, cât şi zonelor turistice din România prin intermediul: unităţilor administrativ-teritoriale, consiliilor judeţene, primăriior, asociaţiilor de turism, oficiilor de turism.

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău a declarat: "Participarea Consiliului Judeţean Buzău la Târgul de Turism al României a devenit deja o tradiţie. Considerăm că acest târg virtual este un instrument de promovare complex şi care are, din punct de vedere al accesibilitătii, adresabilitate extinsă. Prin urmare, Consiliul Judeţean Buzău va avea stand propriu de prezentare a judeţului Buzău în cadrul Târgului de Turism al României şi anul acesta".

Standurile virtuale sunt integrate în pavilionul virtual/zona expo. Cu un click, vizitatorul se poate plimba virtual prin pavilion şi poate vizita standul dorit, având acces facil şi rapid din confortul propriei case. Vizitatorul accesează standurile pe baza mai multor criterii de căutare din tematica târgului, selectează şi stochează expozanţii/atracţiile turistice favorite.

Târgul de Turism al României oferă la această ediţie o experienţă unică, făcând posibilă interacţiunea prin video call sau chat cu vizitatorii, menţinând astfel contactul direct pentru promovarea zonelor turistice din judeţul Buzău.

Petre Emanoil Neagu a adăugat: "Judeţul Buzău a fost binecuvântat de natură cu multe obiective turistice care merită să fie promovate şi cunoscute de întreaga ţară. De asemenea, chiar dacă anul 2020 a fost un an dificil pentru desfăşurarea activităţilor turistice, Consiliul Judeţean Buzău şi Muzeul Judeţean Buzău au reuşit să reabiliteze şi să modernizeze două muzee foarte importante pentru promovarea turistică a judeţului nostru: Casa Vergu Mănăilă (Muzeul de etnografie) şi Muzeul Chihlimbarului (Colţi). Aceste muzee redeschise şi modernizate trebuie să fie cunoscute publicului larg. Un alt eveniment de o importanţă deosebită, ce a marcat anul 2020 pentru turismul buzoian, a fost depunerea documentaţiei pentru obţinerea acreditării UNESCO pentru Geoparcul Ţinutul Buzăului".

Toate aceste evenimente şi noutăţi sunt prezentate în cadrul Târgului de turism, iar platforma virtuală oferă oportunitatea de a interacţiona din nou cu vizitatorii, de a prezenta obiectivele turistice din judeţul Buzău şi de a invita oamenii să viziteze locurile de poveste.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb