Turoperatorul Join UP introduce noi zboruri charter spre Zanzibar

F.D.
Companii / 26 septembrie 2023

Turoperatorul Join UP introduce noi zboruri charter spre Zanzibar

Începând cu data de 28 octombrie turoperatorul Join UP! România prezent pe piaţa locală de mai bine de un an işi va completa portofoliul, introducând noi zboruri charter spre Zanzibar. Acest lucru va fi realizat prin parteneriatul strategic pe care îl are compania cu SkyUp Airlines, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, decolările vor avea loc în fiecare săptămână de pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti. Zborul săptămânal va decola din Bucureşti la ora 07:30 cu direcţia Zanzibar unde va ateriza la ora 16:55 (ora locală). La întoarcere decolarea va avea loc la ora 21:05 cu direcţia Bucureşti Aeroport Henri Coandă unde va ateriza la ora 04:30 (ora locală).

Persoanele care îşi doresc să adauge pe lista destinaţiilor de vacanţă şi Zanzibar vor avea în curând oportunitatea să exploreze continentul African. Zborurile fiind directe, durata va fi de aproximativ 8-9 ore, iar călătorii vor fi transportaţi în cele mai sigure şi confortabile condiţii la bordul unei aeronave de ultimă generaţie, marca Airbus A321 NEO LR cu 220 de locuri disponibile pentru pasageri şi dată în uz in anul 2023. În ceea ce priveşte mesele la bord, vor exista nenumărate opţiuni culinare de care călătorii se pot bucura, dar şi meniuri diversificate care includ carne roşie, peşte sau preparate pentru vegetarieni cu preţuri totale de până la 15 euro/ segment. Animalele de companie nu sunt nici ele uitate, acestea pot călători cu avionul, alături de stăpânii lor, arată sursa citată.

"Suntem încântaţi să anunţăm că Join UP! România deschide drumul către Zanzibar, aducând oportunitatea de a descoperi frumuseţea continentului African pentru turiştii din România. Prin parteneriatul nostru cu SkyUp Airlines şi colaborarea strânsă cu MSG Touristic, ne propunem să oferim experienţe turistice autentice, precum excursii în safariuri şi explorarea culturii bogate a acestei destinaţii exotice. Zborurile directe, confortul la bord şi varietatea de opţiuni hoteliere sunt doar câteva dintre aspectele care vor face această călătorie de neuitat pentru toţi cei care aleg să ne însoţească în această aventură. Suntem mândri să extindem portofoliul nostru şi să aducem Zanzibar mai aproape de români", a declarat Marius Surdu, CEO Join UP! România.

În comunicatul turoperatorului se mai precizează că: "Turiştii care vor ajunge în Zanzibar se vor bucura de numeroase activităţi interesante şi vor experimenta cultura locală autentică pe care Zanzibarul o oferă. Pentru început, aceştia vor putea experimenta fauna aparte pe care parcul natural Jozani o oferă. Vor face cunoştinţă cu peste 40 de specii de păsări, 50 de specii de fluturi, numeroase reptile şi cu faimoasele maimuţe red colobus. Mai departe, dansul tribului Masai va putea fi admirat de către pasionaţii de cultura africană. Aceştia vor avea oportunitatea să interacţioneze cu indigenii acestui trib pentru a afla mai multe despre tradiţiile, istoria şi stilul lor de viaţă direct aceşti reprezentanţi cunoscuţi ca fiind cei mai înalţi oameni de pe planetă."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb