UCRAINA: Kremlinul respinge ''categoric'' acuzaţiile de genocid formulate de Biden

G.U.
Internaţional / 13 aprilie 2022

Kremlinul respinge ''categoric'' acuzaţiile de genocid formulate de Biden

Rusia a respins "categoric" acuzaţiile americane de genocid în Ucraina. "Categoric nu suntem de acord cu ei", a comentat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov după declaraţiile preşedintelui SUA Joe Biden, informează astăzi DPA, potrivit Agerpres.

"Considerăm inacceptabile încercările de a răsturna situaţia în acest fel", a spus Peskov, potrivit agenţiei de presă Interfax. "Chiar mai mult, aşa cum am spus-o deja, este greu de acceptat din partea preşedintelui Statelor Unite ale Americii", a adăugat el.

Biden l-a acuzat marţi pe preşedintele rus Vladimir Putin de genocid în legătură cu atrocităţile din Ucraina. "Da, l-am numit genocid. A devenit din ce în ce mai clar că Putin încearcă să şteargă ideea chiar de a fi - a putea fi - ucrainean", a spus Biden.

Acum o săptămână şi jumătate, poze cu cadavre a sute de civili în oraşul ucrainean Bucea de la periferia Kievului au provocat groază în întreaga lume.

Un atac cu rachetă asupra refugiaţilor la gara Kramatorsk de asemenea a şocat lumea. Kievul dă vina pe soldaţii ruşi pentru crimă şi vorbeşte despre genocid. Moscova neagă orice responsabilitate pentru atac, aminteşte DPA.

Atacul cu rachetă asupra gării din Kramatorsk a avut loc la 8 aprilie. Autorităţile ucrainene au dat vina pe Rusia pentru atac, dar numărul de serie al rachetei şi traiectoria de zbor indică forţele armate ucrainene, potrivit agenţiei oficiale de presă TASS.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. De violuri nimic, sunt elemente de diversitate culturala?

    1. Ucrainencele ,minorii si bebelusii i-au violat pe maretii soldati rusi si au facut postari pe retelele de socilaizare.Si da,Putin are dreptate,nu a fost razboi in Ucraina,razboiul presupune lupta intre doua armate(ceea ce el nu si-a dorit,las cum e),a fost o operatiune speciala de casapire a populatiei civile.Intra vitejii soldati rusi in curtea omului,impusca barbatul,violeaza femeia si/sau copilul,ii impusca,fura tot ce poate,mai lasa o mina,doua pentru ospitalitate si gata operatiunea speciala.Gura pacatosului de Putin adevar graieste!

      Rusii sunt niste orci primitivi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb