UDREA, DESPRE KOVESI: Bun venit în "clubul penalilor"

V.D.
Politică / 15 februarie 2019

Elena Udrea (Sursa foto: Twitter)

Elena Udrea (Sursa foto: Twitter)

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea a declarat ieri, la Antena 3, referindu-se la citarea Laurei Codruţa Kovesi la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, că "începe să vină vremea normalităţii", urându-i acesteia " Bun venit în "clubul penalilor".

Udrea a susţinut că ea şi familia sa, dar şi alţi politicieni şi oameni de afaceri, i-au oferit fostei şefe DNA cadou bijuterii şi poşete, a căror valoare depăşea 200 de euro, ceea ce înseamnă că ar fi fost obligată să le declare.

"Mă uit cu mare atenţie la ce se întâmplă în România. Fără niciun fel de patimă sau vreun resentiment, spun că începe să devină vremea normalităţii. După ani de zile în care s-a tot vorbit despre abuzurile şi ilegalităţile făcute de Kovesi şi cei care au făcute parte din gruparea pe care dânsa a reprezentat-o - Coldea, Livia Stanciu - a ajuns să fie pusă oficial sub acuzare", a declarat Elena Udrea.

Ea a spus că s-a simţit plagiată de Kovesi prin atitudinea adoptată miercuri seară, modul în care s-a apărat după ce a fost citată la Parchet.

"Doamna Kovesi, aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi. Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care aceştia le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile, familiie. (...) Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi. Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care le acuzaţi ca fiind incorecte. Doamna Kovesi a avut aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. (...) Aş putea spune "Bun venit în clubul penalilor!" doamnei Kovesi", a afirmat Udrea.

Ea a relatat că a depus acum 4 ani, pe 30 ianuarie, un denunţ oficial împotriva lui Kovesi la DNA în care a descris nu numai abuzurile, ci şi fapte de corupţie pe care aceasta le-ar fi făcut.

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. ai pierdut o buna ocazie sa taci!

    1. Acum are ocazia să vorbească. Kovesi s-a jucat cu orgoliile multor slugi ale mafiei securiste pentru protejarea rețelei securiste în ansamblu.

      Iată că a apărut ocazia pentru slugoi s-o îngroape atât pe Kovesi, cât și restul rețelei securiste din care au fost excluși. :)))))) 

    Cine sare acum cu mine? Cine sare acum cu mine? Toti penali, toti penali!

    1. o cutie ciocolata Nestle, o pereche pantofi Rieker si lenjerie intima in valoare de 201 Euro. Operatiunea s-a numit Insolventa cu nazbatii

      Corect .Dar nu s-au dat s-au luat.Si erau papuci.Si napolitane .Si ciorapi de aia buni Adesgo:)

    Din filmul ALBA-NEAGRA unde se ,, DEVALIZASESERĂ " RO. ....

    Articolul ar trebui sa poarte urmatorul titlu: "Sinceritatea unei femei usoare/ELENA UDREA MAI DA O CLANTA"

    1. Fără penale în funcții publice!!! :))))))))))

    De 2 ani se bucura HOTII si MAFIOTI ca au intrat in normalitate si pot fura cat vor. Cine ii mai verifica, NIMENI. Ati mai vazut pe cineva inchis sau suspect ca fura, toti sunt curati in schimb fura la greu, asta este NORMALITATEA lor. Un puscarias cu acte in regula vorbeste, unul fugit in Serbia acuza. Ma intreb unde sunt DNA, Procurorii (Justitia in general), SRI si Politia atunci cand partidele isi numesc oamenii la toate firmele de stat. Se intalnesc si pe algoritm isi pun oamenii la firmele se stat. Asta insemana MAFIE, HOTIE. Cine sa ii aresteze?

    1. V-ați jucat toți securiștii de-a justiția stalinistă și veți plăti. :))))))

    se pregateste livia stanciu…

    Rascoala fostilor preteni taietori de porci impreuna intru propasirea neamului lor.Nimic nou .Cand i-a lasat sistemul din brate s-au rasculat si au inceput ciripitul.Pana atunci erau ok abuzurile.Ca nu li se intamplau lor.Pai nu iubesc ei adevarul si libertatea ? Pai da , dar nu pt catei :)

    1. Lasă c-o iubești tu. Ce contează dacă sunt arestați tot felul de nătăfleți să dea bine la recoltă, dienei își face treaba, în mințile mononeuronate. :))))))))

      Mai bea o cafea.Nu ai inteles nimic.Cand aresta opozanti o iubeati toti.Si tu si Nuti si daddy. Eu nu-i trimiteam citatia in ziua candidaturii .Nu indrepti un abuz cu altul. Crezi ca s--au terminat Onii si Portocalii ? Dreptatea e una , razbunarea si abuzul alta.Nu au ce cauta in justitie persoane manate de alte impulsuri indiferent cum le cheama si pe cine slugaresc.Capisci ?

      Nu îndrepți un abuz până când nu pârnăiești abuzatorii.

      Ce concurs, băiatule? Vorbim de pârnaie pe viață!!! 

      Glumesti? Pe viata ? Sunt pedepse derizorii in Romania.Plus reduceri cf promotiei Psd :)) Abuzul se pedepseste nu se indreapta pedepsind abuzatorul.Abuzul se previne neacceptand indivizi inclinati spre abuz in justitie si cu pedepse mari pt faptele grave.Crezi ca daddy va face ceva in sensul asta sau schimbam abuzatorii unora cu ai altora ?Capisci? Termina cafeaua :)

      Cine s-a jucat cu procurorul general Tiberiu Nițu? Ce s-a întâmplat după ce s-a jucat Kovesi cu Tiberiu Nițu?

      Sunt 20 dosare penale și vor veni valuri. 

      Tu nu intelegi ca daca sistemul va ramane corupt nu conteaza ca il conduce X sau Y impotriwa lui A sau B sau invers.Pana una alta nu vad nimic din cele 20 dosare de care zici ci acuzatii de 2 lei ca a cerut LCK bani sa il aduca pe ala din Indonezia :)))) Pe bune , asta e acuzatie ? Pai interesul statului nu era sa il aduca pe Popa sau cum ? Ghita era sponsorul extradarilor si de aia LCK e penala ? Si daca-i cere altcineva acum sa il sponsorizeze sa il aducem pe Mazare din Madagascar ca a luat daddy banii pt vit D ?:)) Daca ar fi cum a zis Ghita trebuiau premiati ca au facilitat extradarea unui condamnat .Ce drak de mita e asta ?

    Nu mere asa :) Pt card de membru in klub trebe neste meleoane pitite bine , azil politic in tarile calde ,etc

    1. plus bebelus in brate si concubin cu lacrimi in oki la 40 ani

    poate ne dezvaluie udrea din ce traieste.

    din ”acumulari”, ca nastase si ghita? 

    1. Cine a anchetat-o pentru furturile rețelei securiste?

    Aceasta este mostenirea celui mai mare bluestem care s-a abatut asupra ROMANIEI, securistul alcholic si koorvar, Traian BASESCU, de ce nu este legat?

    Cine a băgat fum la borcanele cu ,, MIERE " ??? Roiul se disipiază.Scăparea depinde de FUSUL orar, ,, BORCANELE-S goale: CARDUL plin ... JUSTIȚIA ÎȘI FACE ,, treaba " ...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb