UE, pregătită să nu recunoască rezultatul alegerilor legislative din Rusia

S.B.
Internaţional / 17 septembrie 2021

UE, pregătită să nu recunoască rezultatul alegerilor legislative din Rusia

Parlamentul European (PE) a adoptat o rezoluţie prin care cere Uniunii Europene (UE) să fie pregătită să nu recunoască rezultatul alegerilor legislative din Rusia, în cazul unei încălcări a reglementărilor internaţionale, informează news.ro.

"Există, în prezent, un fel de conflict tectonic între Rusia nedemocratică şi Europa. Rusia preşedintelui (Vladimir) Putin este pe cale să devină cea mai mare ameninţare la adresa securităţii geopolitice a Europei. Din această cauză, trebuie să avem o strategie mult mai clară în vederea ajutării Rusiei să se schimbe", a declarat presei raportorul Comisiei Afacerilor Externe din cadrul PE Andrius Kubilius.

"Cred că istoria ne învaţă că Rusia este şi ea o ţară europeană şi că poporul rus poate face în aşa fel încât Rusia să redevină o democraţie", a subliniat el.

Cea mai mare parte a opoziţiei faţă de Putin nu şi-a putut desemna candidaţi în alegeri, în urma unei represiuni lansate în ianuarie, odată cu arestarea liderului opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, după ce s-a întors în Rusia din Germania, unde a fost îngrijit în urma unei otrăviri cu noviciok, de care acuză Kremlin şi FSB-ul.

Întreaga mişcare politică a lui Navalnîi a fost declarată "extremistă" şi i s-a interzis să desemneze candidaţi în scrutin. Numeroşi aliaţi ai acestuia s-au exilat, au fost plasaţi în arest la domiciliu sau li s-a interzis să candideze.

Aproximativ 108 milioane de ruşi sunt chemaţi la urne, începând de vineri şi până duminică, să aleagă cei 450 de membri ai Dumei de Stat, camera inferioară a Parlamnentului rus,. Rezultate sunt aşteptate duminică seara.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Puțin știe ce are de făcut. Ce spune UE?. Sta cu mâna întindă la Puțin sa le mai des și iarna asta gaze. Sa fim serioși: RUSIA , încă este o putere iar prin resursele energetice face ce vrea și cu Merkel, și cu Macron și cu toți care se cred mari!

    Asa si? Daca nu le recunosc ce se intampla? Nu se intampla nimic, ba din contra, daca birocratii marxisti si cretini de la Bruxelles, impotenti din toate punctele de vedere, vor continua sa intarate Ursul, atunci prin aceste actiuni sinucigase e foarte posibil ca vor juca Ruleta Ruseasca cu insasi Uniunea lor de tot rahatul bolsevic! E suficient doar un razboi cibernetic mai de amploare din partea Rusiei, ca sa o dezmembreze definitiv pe aceasta adevarata „Curva a Babilonului” si Lagar al europenilor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb