UE trimite în România 250 de concentratoare de oxigen

G.B
Miscellanea / 8 octombrie 2021

UE trimite în România 250 de concentratoare de oxigen

Uniunea Europeană trimite, prin Mecanismul de Protecţie Civilă, 250 de concentratoare de oxigen pentru a trata pacienţii Covid-19 cu simptome severe din România, transmite Janez Lenarèiè, comisarul european pentru Gestionarea Crizelor, potrivit Digi24.

"Uniunea Europeană este alături de România în timpul valului de cazuri Covid-19 din această ţară. Prin Mecanismul de Protecţie Civilă, UE trimite 250 de concentratoare de oxigen pentru a trata pacienţii cu simptome severe", arată un mesaj transmis pe Twitter de Janez Lenarèiè, comisarul european pentru Gestionarea Crizelor.

Comisarul spune că 200 dintre dispozitive provin din stocurile Ţărilor de Jos ale rescEU (Operaţiunile Europene de Protecţie Civilă şi Ajutor Umanitar) iar 50 din Polonia.

Concentratoarele cerute de România vor fi preluate de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi apoi distribuite către spitalele care au nevoie de ele.

Remedierea eventualelor daune sau defecţiuni ale concentratoarelor oferite în cadrul solicitării de asistenţă internaţională va fi realizată de către unităţile sanitare beneficiare, arată o hotărâre a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).

Totodată, CNSU a aprobat achiziţionarea a 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate, pentru a face faţă nevoii crescute de oxigen pentru pacienţii COVID din spitale.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mult mai bine ne-a prinde daca UE ne-ar trimite niste ivermectina! Marxistii astia ar fi in stare sa ne trimita in aceasta situatie, chiar si prezervative, chipurile, "sa ne ferim de niste sarcini nedorite"(la modul general, pt ca acum, stim de la ei ca si barbatii pot sa nasca)!

    1. Cum e posibil ca acesti idioti vocali sa polueze toate forumurile si sectiunile de comentarii ale ziarelor? Cretinule,ar trebui sa ii ai pe constiinta pe prostii care mor acum pentru ca "au ales sa nu se vaccineze" dar tu nu ai constiinta. Esti doar un dobitoc cu tastatura.

      De uz veterinar.

      Cred ca ii ai in fatza, fix pe oligofrenii de tac-tu si ma-ta, care sunt cretini si idioti cu acte, intrand in categoria subspeciei umane! Bine, acuma tu, ca o rahat facut la betie de catre handicapatii aia 2, esti si mai retardat decat ei!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb