Un adolescent înarmat a ucis trei persoane în New Mexico

A.F.
Internaţional / 16 mai 2023

Un adolescent înarmat a ucis trei persoane în New Mexico

Un tânăr înarmat în vârstă de 18 ani a împuşcat mortal trei persoane şi a rănit alte şase, inclusiv doi ofiţeri de poliţie, ieri, într-un oraş din nord-vestul statului New Mexico, înainte ca poliţia să îl împuşte mortal în faţa unei biserici, la scurt timp după aceea, a anunţat poliţia, potrivit Reuters.

Focurile de armă de la orele dimineţii s-au desfăşurat într-o zonă rezidenţială din Farmington, New Mexico, la aproximativ 290 km nord-vest de Albuquerque.

Poliţia a răspuns "pentru a găsi o scenă haotică în care un subiect de sex masculin trăgea în mod activ asupra persoanelor din acel cartier", a declarat Baric Crum, adjunctul şefului de operaţiuni al Departamentului de Poliţie din Farmington, într-un briefing de presă câteva ore mai târziu.

Trei civili au fost ucişi, iar alte şase persoane au fost rănite, inclusiv doi ofiţeri loviţi într-un schimb de focuri cu suspectul înainte ca acesta să fie împuşcat mortal de poliţie, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Farmington, Shanice Gonzales.

Ea a declarat că suspectul a urmărit aproximativ un sfert de milă pe jos, trăgând în trecători aparent la întâmplare, înainte ca ravagiile să se încheie în faţa bisericii, unde a fost confruntat de forţele de ordine. Nu a fost identificat niciun motiv. "Încă încercăm să determinăm de ce se afla în acest cartier", a declarat Crum reporterilor.

Se crede că bărbatul înarmat, identificat doar ca fiind un tânăr de 18 ani, a acţionat singur, a declarat poliţia. Nu au fost furnizate informaţii despre niciunul dintre cei morţi. O parte din incident a fost surprinsă în imagini video postate pe platforma de socializare TikTok şi confirmate ca fiind autentice de Gonzales. Aceasta arată un bărbat îmbrăcat în negru care se plimba pe o alee din faţa First Church of Christ Scientist, purtând ceea ce pare a fi un pistol, înainte de a fi văzut ulterior împuşcat mortal de poliţie în faţa clădirii.

Bărbatul care se pare că a înregistrat înregistrarea video este auzit descriind scena unei alte persoane şi făcând referire la suspectul care se plimba în cerc pe lângă biserică. El spune apoi: "Este o persoană care stă întinsă în mijlocul străzii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb